Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

BE Nuffnang sulung 2012

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

BE Nuffnang sulung 2012

buffered earning nuffnang

 

Alhamdulillah, Nuffnang masih sayangkanku. Ingatkan dah tak sudi nak bagi ‘hadiah’. Inilah BE sulung untuk tahun 2012… bolehlah tangguh lagi hasrat nak cash out ;)

 

buffered earning nuffnang

Baru je dapat semalam rasanya. Pagi tadi cek dah jadik belasan ringgit. Syukur syukurrr alhamdulillah … erm,bukan nak show off, sekadar pembakar semangat blogging. :)

InsyaAllah Churp Churp pun dah hampir nak cash out, SEPOSEN jek lagi . Hehehe .. Dan lately ni ChurpChurp bermurah hati bagi beberapa social seeding task. Korang pun mesti dapat,kan?

Kalau korang nak bantu saya cash out Churp² ni cepat² , buatlah apa yang patut … wahahaha ~

Siapa idola Zamri Baba ?

 

16 Responses

  1. iEyLa says:

    huishh..satu BE pon dah bnyk..
    adik nye BE malas nk tgk..sakit hati je..hihi

  2. zie fauzi says:

    tahniah yer…zie masih tak dapat merasa BE lg tahun ni.. status pun dah tukar.. tak tahu kenapa…. malas dh nak tnya.. biar jela.. nanti rajin baru tanya… :)

    • Ummi Hanie says:

      thanx zie ..

      status tu .. biarkn je zie .. nnti dia tukar balik sndiri .. atau kalau rajin,leh edit2 sikit profile … dan pstikan semua jenis iklan dah diletak di tempat yg betul..

      hanie dah kena bbrp kali , alhmdllh dpt semula tanpa diajukan soalan

  3. munna says:

    Alhamdulillah ..murah rezeki…munna pun baru je dapat 1 je be 2012 ni

  4. puanbee says:

    baru dpt tp dah banyak tu , kira ok lah nis..syukur kan ..

  5. lin azlina says:

    okla tu dh dpt be….tahniah ummi hani

  6. titan says:

    tahniah. tahniah..berjaya juga ye dapat BE..

  7. puan kutu says:

    syukur hanie..byk gak tu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *