BE Nuffnang sulung 2012

buffered earning nuffnang

 

Alhamdulillah, Nuffnang masih sayangkanku. Ingatkan dah tak sudi nak bagi ‘hadiah’. Inilah BE sulung untuk tahun 2012… bolehlah tangguh lagi hasrat nak cash out ;)

 

buffered earning nuffnang

Baru je dapat semalam rasanya. Pagi tadi cek dah jadik belasan ringgit. Syukur syukurrr alhamdulillah … erm,bukan nak show off, sekadar pembakar semangat blogging. :)

InsyaAllah Churp Churp pun dah hampir nak cash out, SEPOSEN jek lagi . Hehehe .. Dan lately ni ChurpChurp bermurah hati bagi beberapa social seeding task. Korang pun mesti dapat,kan?

Kalau korang nak bantu saya cash out Churp² ni cepat² , buatlah apa yang patut … wahahaha ~

Siapa idola Zamri Baba ?

16 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *