Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Bantu penuhi impian teman …

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Bantu penuhi impian teman …

 

Wow memang hangat juga bahana contest nan satu ni , anjuran blog Denaihati yang top tu.  Contest Gadget Impian nama diberi . Jadi,dah sah-sah ada kaitan dengan gadget² lah kan ?

Ramai di kalangan rakan bloggers yang juga merangkap pembebel terhebat di blog ini yang menyertainya . Saya jugak yang termissed sebab terlewat sikit join peringkat saringan hari tu.Hurm,tak mengapalah.Bukan rezeki le tu … Walaubagaimanapun , apa salahnya bantu-membantu kengkawan kita ni penuhi hajat mereka nak menang gadget impian kan ? ;)

 

nak join ... klik banner

 

Saya sertai contest komen dan menang khas untuk support Puanbee.com dalam perjuangan merebut Gadjet Impiannya …. yakni Samsung Galaxy S II yang memang tengah bikin fenomena sekarang ini …

Gudluck yer Bee ;)

 

13 Responses

  1. puanbee says:

    salam nis , macehhh banyak ..komen2 banyak2 ek ..

    bee memang nak bagi pedometer tu pada tukang komen 4 terbanyak hehe ..

    demam lak ..

    laju betul blog nis sekarang jeles~

  2. […] PesertaAinunmardhiyyahMyraSyamilamohdAnaLyanaMamanajlaaPuankutuQalbujadeedKakyongKimmieCikninOnieUmmiehanie Share […]

  3. puan kutu says:

    setuju..laju betul..

    chaiyok..sama2 kita meriahkan komen di blog bee..:)

    • Ummi Hanie says:

      igtkan ape yg laju tadi kutu … rupe2nye reply yg bee cakap tu yer …

      alhmdllh ok la kan .. usaha gigih … haha ~

      caiyok2 kutu ! tp x mampu la nk kejor komen2 korang … dah byk … sy dah le baru join :p

  4. kakyong says:

    sama2 kita support.. ;)

  5. eus says:

    kena komen ker? hahaha…… k’yus xtau pun! dh baca n3 kakyong, tp x paham syarat2nya.. nnt k’yus support mereka yang join contest tu…

Leave a Reply to puanbee Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *