Bantu penuhi impian teman …

 

Wow memang hangat juga bahana contest nan satu ni , anjuran blog Denaihati yang top tu.  Contest Gadget Impian nama diberi . Jadi,dah sah-sah ada kaitan dengan gadget² lah kan ?

Ramai di kalangan rakan bloggers yang juga merangkap pembebel terhebat di blog ini yang menyertainya . Saya jugak yang termissed sebab terlewat sikit join peringkat saringan hari tu.Hurm,tak mengapalah.Bukan rezeki le tu … Walaubagaimanapun , apa salahnya bantu-membantu kengkawan kita ni penuhi hajat mereka nak menang gadget impian kan ? ;)

 

nak join ... klik banner

 

Saya sertai contest komen dan menang khas untuk support Puanbee.com dalam perjuangan merebut Gadjet Impiannya …. yakni Samsung Galaxy S II yang memang tengah bikin fenomena sekarang ini …

Gudluck yer Bee ;)

13 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *