Banner header blog baru… (jangan jelezz…)

Serius saya memang suka sangat dengan banner header blog yang terbaru ni. Simple and sweet. Yang penting elemen PINK tu mesti nak ada jugak yer mak jemah…. Pink itu jambu :p

tagline baru lagi: Blogging + Bisnes Online Dari Rumah

Banner ni hasil kreatif sentuhan blogger mohdfairiz atau well-known as Reezluv. Brader boleh bukak bisnes design banner okayyy…. Kalau korang nak, pandai²lah nego dengan beliau yer… Jom support blog baru mohdfairiz.com. Baru berusia beberapa hari je tu tapi dah banyak publish entry ;) Gudluck ~

Terbukti berkesan: Langkah demi langkah MENGUASAI pemasaran AFFILIATE

Nak cerita pasal header blog ni, dah banyak juga yang saya cuba² buat sendiri. Tapi hasilnya biasa² aja dong… yang ditempah pun ada, tu memang cantik.

Header blog bagi saya agak penting bagi penampilan sesebuah blog. Ianya tak wajib, akan tetapi first impression pengunjung blog saya kira agak penting.

Nak komen apa² tak? Komen paling menarik, ada hadiah kecik ;)

49 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *