Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Awan cantik sekitar pergunungan Kinabalu, sabah

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Awan cantik sekitar pergunungan Kinabalu, sabah

Macam tak percaya dah menjejak daerah pergunungan Kinabalu di Sabah. Antara pemandangan terindah yang terpahat dalam memori ialah pemandangan awan cantik di situ.

 

 

 

Subhanallah…. memang terpegun, terpana, terpaku seketika melihat keindahan ciptaan Allah SWT dan bersyukur kerana diberi peluang untuk menikmatinya.

 

awan cantik di sabah

 

Kami berjalan awal pagi, jadi tak panas sangatlah duduk dalam kereta. Lagipun, suhu rendah di kawasan pergunungan memang menyamankan… Oh tiba² rindu nak jalan Sabah lagi ! Kena tunggu baby keluar dululah ye…

 

Update ringkas² – minggu ini sibuk dengan perkahwinan adik ipar…. Selamat pengantin baru !

 

Incoming search terms:

 

21 Responses

  1. titan says:

    ni kat manakah inii??

  2. SilenceBlogz says:

    cantik alunan awan tu.. bak lukisan.. saya suka melihat awan terutama ketika memandu.. dan kemera mesti ada kat sebelah

  3. encikarman says:

    wah.. sejuknya rasanya. Boleh dpt byk idea nak tulis blog tu

  4. puanbee says:

    sabah tempat adik ipar , memang tuggu dia bawa g sana hahaha …

  5. Denaihati says:

    rasa macam nak capai awan tu .selamat pengantin aru buat adik ipar, semoga jodoh keakhir hayat.

  6. puan kutu says:

    Ya Allah hanie mmg cantik..kami berangan juga nak bercuti kesana..tggu poket tebal dulu..:)

  7. syamila says:

    Mmg cantik…entah bila berkesempatan menjejak kaki ke sana….

  8. akubiomed says:

    Wah sudah terbang ke negeri di bawah Bayu.

  9. Norfanil says:

    subhanallah cantiknya..
    pernah pergi sabah..tapi tak berjalan sangat.. sbb takde org nak tolong bawak.. hehe..

  10. Bidadari.my says:

    Teringin juga ke sana. InsyaAllah suatu hari nanti. Tidak sabar untuk makan seafoodnya yang sedap-sedap.

  11. nazra says:

    best nya sabah!!!! memang teringin sesangat nak p sana. hmmmm entah kan bila :'(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *