Kod Kupon Photobook Malaysia, diskaun sehingga 40%

photobook malaysia diskaun 40% 2017

Salam wbt., Photobook Malaysia memang terkenal dan selalu menawarkan diskaun yang menarik. Kali ini diskaun sehingga 40%. Wow banyak tu !   Mengapa Photobook ? Zaman teknologi masa kini, tak ramai dah yang gunakan filem gambar (bahasa tempatan ada yang sebut “kodak”) yang perlu dicuci di kedai gambar dengan kos yang taklah murah sangat pun. Munculnya kamera digital, kamera smartphone, dan […]

» Read more

Sedihnya bila laman web digodam

annisabiz opencart

Sekadar coretan ringkas. Rentetan diari dunia online – blogging & website. Salah satu website seliaan saya, yang taklah terlalu aktif juga tak terlalu bersawang… suam-suam kuku jelah senang cerita.   Boleh dikatakan nadi bisnes online saya. Laman web saya itu telah digodam. yes HACKED. Mulanya saya terima e-mel dari cyber security mengatakan web saya diHack. Saya buat tak endah je. […]

» Read more

Nota akhir tahun 2016

Makanya, lambakan ucapan “Selamat tinggal 2016, Selamat Datang 2017” membanjiri wall Facebook juga entri-entri blog netizens. Termasuklah empunya diri ini. Banyak sangat nak dikesahkan ulasan sepanjang tahun ni kan. Apa pun, kesimpulannya 2016 ini baik-baik saja bagi UH dan keluarga.   Sibuk membesarkan anak-anak, Sibuk menjalankan bisnes sambil belajar-belajar atur strategi dan cara “jual diri” (jangan salah faham!), Sibuk fikirkan […]

» Read more

Rindu Blogging

Assalamualaikum wbt., Sumpah rindu sebenarnya nak aktif blogging tapi setiap kali buka dashboard blog, jadi perkara sama. Macam blurrr nak taip apa-apa walaupun draft bertimbun dah. Cerita ada baaanyaaaaakkkk rasanya kalau ada 30 hari sebulan, ceritanya dalam 60 posting kot gitu. Kurang-kurangnya 2 posting sehari la gitu tanpa tiada sehari pun missed. Angan-angan jelah kan. Nak buat macammana, mungkin komitmen […]

» Read more
1 2 3 4 5 168