Payment Adsense dan Innity masyuukk

Allah tu maha mengetahui keadaan hamba2Nya kan. Di saat daku agak memerlukan wang ringgit, timing elok je Adsense dan Innity masyuuk. Masyuuk di sini bukan bermaksud amaunnya lebat okeyh. Amaun biasa2, minimum cash out je pun. Tapi untuk Adsense, minimum pun dah 3 ratus lebih hengget kan? Adsense baru kali ke berapa je cash out. Tapi daku sangat suka dan […]

» Read more

Sutra Manjakani Feminine Wash, pembersih wanita kualiti premium

Salam wbt., Saya dah gunakan produk aromaterapi Sutra selama kurang lebih 3 tahun. Antaranya tentulah produk HOT laku keras – Sutra Manjakani Feminine Wash. Fungsinya? Faham-faham sendirilah yer… :D         Kaum Hawa sangat perlu menitikberatkan penjagaan kawasan keintiman okay. Tambah-tambah yang sudah berumahtangga, sudah melahirkan berkali-kali, sangatttlah penting untuk jaga kesihatan dan kebersihan miss V.   Feminine […]

» Read more

Pendaftaran online BR1M 2018

Salam harmoni, MAKLUMAN TERKINI; Tarikh akhir penunaian Baucar BR1M 2017 telah dilanjutkan sehingga 28 Disember 2017. Tarikh akhir tuntutan Skim Khairat Kematian BR1M 2017 telah dilanjutkan sehingga 31 Januari 2018. Kementerian Kewangan memaklumkan bahawa tempoh pendaftaran BR1M 2018 akan dilanjutkan sehingga 25 Januari 2018 (Khamis). Permohonan boleh dibuat secara dalam talian di https://ebr1m.hasil.gov.my atau mana-mana cawangan LHDNM secara PERCUMA. Sila klik  Jadual Pembukaan […]

» Read more

Terhiburnya video parodi Baby Shark oleh Gen Halilintar (anak 11)

Salam wbt., Post ringkas saja ya… Terrrjumpa pula video parodi Baby Shark menghiburkan dari Gen Halilintar – pasukan adik beradik 11 orang yang agak femes di Youtube kini. Mereka juga ada buku sendiri tau !     Menghiburkan tak? :D   Jangan pandang enteng…. dah 8.5juta views taww….  

» Read more
1 2 3 4 169