Blog dalam proses pemindahan

Salam semua . Harap maaf atas sedikit kesulitan . Blog Ummi Hanie sedang dalam proses transformasi dan pemindahan . Harap bersabar dan tunggu kemunculan baru ! :)   p.s : Hanie mengalami sedikit masalah pemindahan fail2 blog buat masa ini . Untuk pos entri baru , tiada masalah cuma belum ada feel … hehe ;p p.s.s : bagi yang belum […]

» Read more

Orang baru dah sampai . . . Part 3 (Final)

Bismillahirrahmanirrahim . Ok lah utk siri FINAL yakni Part 3 (dah lame tertunggak weihhh!!) ni Hanie byk nk story pasal anak2 lah . Bagaimana ‘peel’ mereka bila dapat adik baru dan sebagainya . Zaid sekarang dah pun mencecah usia 6 bulan . Sat je babyku dah membesar ! Dah pandai naik walker bagai , dan dah nak tumbuh GIGI ! Alhamdulillah […]

» Read more

Taktik 3 MINIT Bersihkan rumah

Rumah u all selalu ada tetamu tak ? Tak kisahlah ada tetamu atau tidak , rumah mestilah sentiasa nak bersih dan kemas . Orang beranak kecik2 macam saya ni susah nak capai tahap tip-top , dapat selesa/kemas mata memandang jadilah . Saya agak curious dalam hal2 pembersihan rumah secara PANTAS . Jalan2 kat blog Mama-Miya ni terjumpa pulak video youtube […]

» Read more
1 166 167 168