Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Author: Ummi Hanie

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Bingkisan hadiah (Terima Kasih !)

  Dalam dunia ni … i wonder …. ade ke manusia yang tak suka dapat hadiah ? Pelik kan kalau tak suka ? Macam tak normal plak … ;p Well , terus terang je lah nak cerita pasal dapat hadiah tuuu …. hiks ~ Ok , first sekali saya terima bingkisan (ke,bungkusan?ahh..same je lahh…) hadiah…
Read more

Hilang sengat?

Salam readers/visitors yang dikasihi … apa khabar ? Kalau khabar baik , u all angguk2 je depan PC tu yea … kalau sebaliknye , geleng2 kepala sambil cebikkan bibir ;p . Buat lawak tak berapa pandai plak Hanie ek … Ini pun baru saja balik dari kampung halaman . Ada majlis kenduri kecil2an sempena 100…
Read more

Bayi ditikam bertubi-tubi,ibu meroyan

  Innalillah …………… Sedih + Kaget baca berita ni . Akibat tekanan mental seorang ibu yang dikira baru sahaja melahirkan bayinya , bayi yang tak berdosa dibunuh dengan kejam sekali . Dalam bahasa kita , MEROYAN . NAUZUBILLAH  YA ALLAH ! Hindarilah kami ibu-ibu ini dari penyakit ini …. :( Dr Hussain berpendapat, tindakan melakukan…
Read more

Dendam terpendam Badak Berendam

Haih … berapa banyak dam dam dam daaa … ;p Erm entri masih belum laju dihapdet sebab sibuk hadap template blog . Melepaskan gian katanya . Kuingatkan coding blogspot dengan WP lain lain , rupa2nya seropaa sajaaa …. taklah seropa 100% tapi masih ada kesamaan nye tuh . Apa kena pulak berdendam dendam terpendam Badak…
Read more

Blog Ummi Hanie dengan rasminya kini dot com :)

Bismillahirrahmanirrahim … Dengan ini Hanie merasmikan blog Ummi Hanie versi dot com ! Fuhhh … tarik nafas lega . Ekceli secara rasminya sudah ber dot com sejak seminggu yang lalu , akan tetapi menghadapi masalah mengimport entri-entri , komen-komen dan segala mak nenek dari platform blogspot ke platform self-hosted WordPress seperti yang kalian lihat sekarang…
Read more