Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Author: Ummi Hanie

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Zaid @ 17 months

Waahh … lama sungguh tak buat entri seakan begini … Rasa guilty sesangat terhadap anakanda-anakandaku tersayang … mAybe dah selalu , setiap masa menghadap anak-anak , so nak story balik ke blog ni macam tak berapa reti … hehehh ;p Ok kali ni kita mulakan balik dengan baby Zaid dulu . Sedar tak sedar ,…
Read more

Chinese New Year 2011 , tahun arnab | Jatuh 1 juta sehari

Salam semua warga pembaca sekalian . Ya , blog saya masih dlm mode re-construction tapi alhamdulillah masih boleh view dan post entry . Sukeee … sukee … ~ :) Kalau nak view dan baca entri2 lama sejak tahun  2008 lagi , MOH SINI . Terima kasih … Sementara ni saya open balik untuk tujuan tertentu…
Read more

Kita Bersaudara (OST Magika)

Biar adakalanya dia buat kau kecewa Biar adakalanya dia buat kau gundah Tetapi tak mengapa kerna dialah juga Yang mengambil hatimu bila keadaan reda Oh kita bersaudara kerna slalu mengalah Tak guna marah marah nati berbaik juga Oh kita bersaudara tak guna gaduh gaduh Kerna air dicincang tidak akan putus Biar kau dalam susah semua…
Read more

Port baik untuk check spesifikasi dan segala mak nenek tentang handphone

Ehhh panjang pule tajuknye … ate , teman dah cuba kasi pendek , tak mau mau juge … bior leee … hihih ;p Hah ni kome . Saje le nak share satu port , ekceli website ler .. untuk kita periksa spesifikasi , gambar dan pendapat-pendapat tentang handphone kita . Lebih2 lagi yang nak usha2…
Read more

Bingkisan hadiah (Terima Kasih !)

  Dalam dunia ni … i wonder …. ade ke manusia yang tak suka dapat hadiah ? Pelik kan kalau tak suka ? Macam tak normal plak … ;p Well , terus terang je lah nak cerita pasal dapat hadiah tuuu …. hiks ~ Ok , first sekali saya terima bingkisan (ke,bungkusan?ahh..same je lahh…) hadiah…
Read more