Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Author: Ummi Hanie

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Mia Sara Nasuha yang super comel menempek di blogku

Saper yang tak kenal adik manisss super comell Mia Sara Nasuha ? Ala … yang berlakon drama TV3 Adamaya tu … jadi anak Lisa Surihani dan Sein . Juga model beberapa buah iklan . Jangan jelesss … budak kecik comel ni dah menempek di blog ni bermula hari ni sampai … bile saya pun tak…
Read more

[Info] : Jawatan Kosong di UKM – Feb. 2011

UKM memerlukan Warganegara Malaysia yang berkelayakan, komited dan berdedikasi untuk berkhidmat di Universiti Kebangsaan Malaysia bagi jawatan-jawatan seperti berikut: 1. PEGAWAI PERUBAT FT 17AN UD43 2. PEGAWAI BELIA & SUKAN S41 3. JURUTEKNOLOGI MAKMAL PERUBATAN U29 4. JURURAWAT U29 5. PENOLONG PEGAWAI FARMASI U29 6. PENOLONG PEGAWAI TADBIR N27 7. PENOLONG KURATOR S27 8. JURUTEKNIK…
Read more

Zaid @ 17 months

Waahh … lama sungguh tak buat entri seakan begini … Rasa guilty sesangat terhadap anakanda-anakandaku tersayang … mAybe dah selalu , setiap masa menghadap anak-anak , so nak story balik ke blog ni macam tak berapa reti … hehehh ;p Ok kali ni kita mulakan balik dengan baby Zaid dulu . Sedar tak sedar ,…
Read more

Chinese New Year 2011 , tahun arnab | Jatuh 1 juta sehari

Salam semua warga pembaca sekalian . Ya , blog saya masih dlm mode re-construction tapi alhamdulillah masih boleh view dan post entry . Sukeee … sukee … ~ :) Kalau nak view dan baca entri2 lama sejak tahun  2008 lagi , MOH SINI . Terima kasih … Sementara ni saya open balik untuk tujuan tertentu…
Read more

Kita Bersaudara (OST Magika)

Biar adakalanya dia buat kau kecewa Biar adakalanya dia buat kau gundah Tetapi tak mengapa kerna dialah juga Yang mengambil hatimu bila keadaan reda Oh kita bersaudara kerna slalu mengalah Tak guna marah marah nati berbaik juga Oh kita bersaudara tak guna gaduh gaduh Kerna air dicincang tidak akan putus Biar kau dalam susah semua…
Read more