Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Author: Ummi Hanie

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Kita Bersaudara (OST Magika)

Biar adakalanya dia buat kau kecewa Biar adakalanya dia buat kau gundah Tetapi tak mengapa kerna dialah juga Yang mengambil hatimu bila keadaan reda Oh kita bersaudara kerna slalu mengalah Tak guna marah marah nati berbaik juga Oh kita bersaudara tak guna gaduh gaduh Kerna air dicincang tidak akan putus Biar kau dalam susah semua…
Read more

Port baik untuk check spesifikasi dan segala mak nenek tentang handphone

Ehhh panjang pule tajuknye … ate , teman dah cuba kasi pendek , tak mau mau juge … bior leee … hihih ;p Hah ni kome . Saje le nak share satu port , ekceli website ler .. untuk kita periksa spesifikasi , gambar dan pendapat-pendapat tentang handphone kita . Lebih2 lagi yang nak usha2…
Read more

Bingkisan hadiah (Terima Kasih !)

  Dalam dunia ni … i wonder …. ade ke manusia yang tak suka dapat hadiah ? Pelik kan kalau tak suka ? Macam tak normal plak … ;p Well , terus terang je lah nak cerita pasal dapat hadiah tuuu …. hiks ~ Ok , first sekali saya terima bingkisan (ke,bungkusan?ahh..same je lahh…) hadiah…
Read more

Hilang sengat?

Salam readers/visitors yang dikasihi … apa khabar ? Kalau khabar baik , u all angguk2 je depan PC tu yea … kalau sebaliknye , geleng2 kepala sambil cebikkan bibir ;p . Buat lawak tak berapa pandai plak Hanie ek … Ini pun baru saja balik dari kampung halaman . Ada majlis kenduri kecil2an sempena 100…
Read more

Bayi ditikam bertubi-tubi,ibu meroyan

  Innalillah …………… Sedih + Kaget baca berita ni . Akibat tekanan mental seorang ibu yang dikira baru sahaja melahirkan bayinya , bayi yang tak berdosa dibunuh dengan kejam sekali . Dalam bahasa kita , MEROYAN . NAUZUBILLAH  YA ALLAH ! Hindarilah kami ibu-ibu ini dari penyakit ini …. :( Dr Hussain berpendapat, tindakan melakukan…
Read more