Travelog Langkawi 2017: singkat tapi padat & menyeronokkan

Salam readers, Travelog Langkawi – Mac 2017 kali ini singkat sahaja perjalanannya. Walaupun 2 malam, tapi masa agak suntuk. Jadilah….. anak-anak pun seronok sebab dapat beberapa pengalaman baru lagi menarik. Kami terjah 2 lokasi je kali ni tapi aktiviti padatlah juga. Yess… Hanya 2 lokasi (tak termasuk shopping mall lah). Malam terakhir di Langkawi baru ummi sibuk dengan shopping. kikiki […]

» Read more

Keputusan UPKK 2016 Ukasyah, bawa anak jalan-jalan

Salam wbt, Sekadar coretan ringkas seorang blogger mom super busy. zasss… Syukur alhamdulillah keputusan UPKK 2016 (ujian penilaian  – tahun 5 KAFA) yang ditungu-tunggu telah pun keluar dan melalui semakan SMS, abang Ukasyah berjaya mendapat 8A. Ummi yang checkkan dulu. lepas tu laju-laju bagitau kat abahnya. Jadinya tersenyum memanjanglah kami sepanjang hari…       Kiranya ni anak pertama kami […]

» Read more

Dah tak jual krim selsema, ganti dengan Set Resdung Sutra Aromaterapi

Salam, Nak kata pandai main SEO sangat taklah juga. Tapi banyak order dan pertanyaan dapat berkaitan krim selsema DrSneez di entri ini [klik]. Sebenarnya UH dah tak jual yer krim tu… Maaf sangat-sangat buat yang tertanya-tanya dan tertunggu balasan e-mel.   Pihak pengeluar dah buat rebranding jadi jenama baru -> Turmeric Cream (krim kunyit). dan buat masa ini UH belum […]

» Read more

Kod Kupon Photobook Malaysia, diskaun sehingga 40%

photobook malaysia diskaun 40% 2017

Salam wbt., Photobook Malaysia memang terkenal dan selalu menawarkan diskaun yang menarik. Kali ini diskaun sehingga 40%. Wow banyak tu !   Mengapa Photobook ? Zaman teknologi masa kini, tak ramai dah yang gunakan filem gambar (bahasa tempatan ada yang sebut “kodak”) yang perlu dicuci di kedai gambar dengan kos yang taklah murah sangat pun. Munculnya kamera digital, kamera smartphone, dan […]

» Read more

Sedihnya bila laman web digodam

annisabiz opencart

Sekadar coretan ringkas. Rentetan diari dunia online – blogging & website. Salah satu website seliaan saya, yang taklah terlalu aktif juga tak terlalu bersawang… suam-suam kuku jelah senang cerita.   Boleh dikatakan nadi bisnes online saya. Laman web saya itu telah digodam. yes HACKED. Mulanya saya terima e-mel dari cyber security mengatakan web saya diHack. Saya buat tak endah je. […]

» Read more
1 2 3 146