Dah tak jual krim selsema, ganti dengan LaBaby Essential Oil

La Baby Essential Oil

Salam, Nak kata pandai main SEO sangat taklah juga. Tapi banyak order dan pertanyaan dapat berkaitan krim selsema DrSneez di entri ini [klik]. Sebenarnya UH dah tak jual yer krim selsema tu. Maaf sangat-sangat buat yang tertanya-tanya dan tertunggu balasan e-mel.   Pihak pengeluar dah buat rebranding jadi jenama baru -> Turmeric Cream (krim kunyit). dan buat masa ini UH […]

» Read more

Payment Adsense dan Innity masyuukk

Allah tu maha mengetahui keadaan hamba2Nya kan. Di saat daku agak memerlukan wang ringgit, timing elok je Adsense dan Innity masyuuk. Masyuuk di sini bukan bermaksud amaunnya lebat okeyh. Amaun biasa2, minimum cash out je pun. Tapi untuk Adsense, minimum pun dah 3 ratus lebih hengget kan? Adsense baru kali ke berapa je cash out. Tapi daku sangat suka dan […]

» Read more

Sutra Manjakani Feminine Wash, ejen dropship diperlukan

Salam wbt., Saya dah gunakan produk aromaterapi Sutra selama kurang lebih 3 tahun. Antaranya tentulah produk HOT laku keras – Sutra Manjakani Feminine Wash. Fungsinya? Faham-faham sendirilah yer… :D         Kaum Hawa sangat perlu menitikberatkan penjagaan kawasan keintiman okay. Tambah-tambah yang sudah berumahtangga, sudah melahirkan berkali-kali, sangatttlah penting untuk jaga kesihatan dan kebersihan miss V.   Feminine […]

» Read more

Pendaftaran online BR1M 2018

Salam harmoni, MAKLUMAN TERKINI; Tarikh akhir penunaian Baucar BR1M 2017 telah dilanjutkan sehingga 28 Disember 2017. Tarikh akhir tuntutan Skim Khairat Kematian BR1M 2017 telah dilanjutkan sehingga 31 Januari 2018. Kementerian Kewangan memaklumkan bahawa tempoh pendaftaran BR1M 2018 akan dilanjutkan sehingga 25 Januari 2018 (Khamis). Permohonan boleh dibuat secara dalam talian di https://ebr1m.hasil.gov.my atau mana-mana cawangan LHDNM secara PERCUMA. Sila klik  Jadual Pembukaan […]

» Read more
1 2 3 168