Jadikan Aidilfitri Sebagai Memori Yang Terindah

Salam readers, Life ni hanya sementara, so go out there dan enjoy your life to the fullest. Yang UH maksudkan kat sini ialah bukan enjoy macam muda mudi enjoy tu tapi enjoy your life with your loved ones. So sempena raya Aidilfitri pada tahun ni, UH harapkan korang dapat create another memori yang terindah dan kenangan yang korang tak dapat […]

» Read more

Perasaan pertama kali guna pinggan mangkuk Corelle kepunyaan sendiri

corelle blushing rose demo

Salam wbt, Ok. Perasaan guna pinggan mangkuk Corelle, jenama ternama lagi femes dalam dunia dapur dunia – Sangat awesome kalau sendiri punya. Bukan orang lain punya. Sebelum ni bertandang ke rumah saudara, pernah dihidangkan makanan dengan pinggan Corelle dia. Fuhh memang macam jakun kuasa dua dengan kagum la kan. Kenapa? Sebab pinggan mangkuk Corelle ni ada beberapa ciri² istimewa;   1. […]

» Read more

Review Ebook Teknik WeChat, teknik buat duit cara sempoi

Lama dah tak install aplikasi WeChat nih. Macam banned la juga sebab dengar banyak keburukan dari kebaikan dia. Tambah untuk anak-anak. Serremmm dengarrr. Jangan salah sangka, UH bukan macam budak-budak wicet yang cari partner online ni okeyh !     Tapi ! Lepas baca ebook Teknik WeChat ni laju terussss UH install WeChat di Google Play. Yelahhh android punya orang […]

» Read more

Penawar selsema, batuk dan kahak bayi dengan LaBaby Essential Oil

La Baby Essential Oil

Salam, Nak kata pandai main SEO sangat taklah juga. Tapi banyak order dan pertanyaan dapat berkaitan krim selsema DrSneez di entri ini [klik]. Sebenarnya UH dah tak jual yer krim selsema tu. Maaf sangat-sangat buat yang tertanya-tanya dan tertunggu balasan e-mel.   Pihak pengeluar dah buat rebranding jadi jenama baru -> Turmeric Cream (krim kunyit). dan buat masa ini UH […]

» Read more
1 2 3 169