Alahai…Madah Cinta ler pulakkk…

“Bahagie nye dapat pakwe macam die…” Saya suka tengok jari awek saya… Cantik betul… Sungguh! Sampai takut nak pegang… Bukan takut patah… Tapi takut nanti jari kitorang tak boleh tolong each other Di satu hari yang giler forever depan yang maha Esa… Saya suka tengok rambut awek saya… Cantik betol… Sungguh! Sebab tu saya belikan tudung… Bukan sebab jeles orang […]

» Read more

Kisah benar dari US

Banyak kisah-kisah aneh yang menakjubkan sebegini telah berlaku. Moga kita boleh ambil iktibar. Seorang wanita muslim dari Malaysia yang bekerja di US, memakai tudung dan memiliki akhlak yang bagus. Suatu malam perempuan ini dalam perjalanan balik ke rumah dari tempat kerjanya. Kebetulan dia mengambil jalan singkat untuk pulang. Jalan yang diambil pula agak tersorok dan tidak banyak orang yang lalu […]

» Read more
1 38 39 40