Apa nak cari di Sabah selain aksesori kristal ya?

Salam awal minggu… Baru hari Selasa kan…

Tapi ada orang tu boleh pulak dah start travel macam dah start cuti sekolah. Cutinya pun hari Rabu nanti, Hari Buruh 1 Mei. Tapi seawal hari Selasa dah terbang ke…. negeri di bawah bayu…. SABAH…. here we come ! Mode teruja, sila abaikan.

kredit: www.cutisabah.my

Di tengah dinihari yang hening ni, terbayang² apa benda nak cari di Sabah nun, selain aksesori mutiara dan kristal. Benda² tu dah ada, jadi nak cari benda lainlah pula kan… any ideas? Hmmm… peta cutisabah.my di atas ni mungkin dapat membantu. Kami nak pegi area Kota Kinabalu je. Ada member di Semporna, tapi rasanya tak pergi kot kali ni…

Tempat penginapan, dah settle. Hubby pilih homestay. RM100 satu malam. Transportation je nak cari lepas mendarat di KK nanti. Mesti berlambak kereta sewa ada di situ kan?

Ya, macam biasa. Kali ni still naik AirAsia…. hasil “tangkapan” encik hubby setahun yang lepas. Tiket promosi ~

Esok awal pagi juga nak gerak ni. Doakan mudah²an semuanya selamat :)

21 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *