Anak baru, template baru. FotoBesar namanya

Salam…

Wah sempena dapat anak baru ni… template blog pun baru juga ye. Sakan ummihanie kan uolz. Alhamdulillah, tempias rezeki baby baru. Template ni FotoBESAR namanya, hasil rekaan AIMEDIA Network.

Antara sebab-sebab saya bertukar ke FotoBesar ialah;

– motivasi untuk post gambar-gambar yang lebih berkualiti, secara tak langsung motivasi untuk update blog lebih kerap

– nama pun FotoBesar. gerenti gambar entry besor-besor :)

Dan banyak juga faktor yang menyebabkan saya suka FotoBesar. Kenapa?

– tak perlu install dan activate plugin banyak², sebab FotoBesar ni sudah tersedia banyak built-in plugin yang penting. Just name it. Contct form, Related Posts, Social sharing, About Author, Sitemap dan Custom Comment Threaded. Kan senang begitu. Lagi kurang penggunaan plugin, lebih ringan blog kita ok ;)

– fungsi tetapan iklan di ruangan tetapan (setting). Sangat mudah saya nak letak-letak iklan leaderboard dan banner bersaiz 468 x 60 px tu. Tak perlu godek² HTML lagi.

– ada 6 pilihan warna tema blog untuk dipilih. Bila-bila dah jemu warna Pink ni, set je tukar warna Biru/Hijau/Oren/Merah/Ungu. Best kan? macam tukar baju kaedahnya :)

– yang agak penting bagi saya! Responsif, mesra pelayar telefon bimbit, tablet dan wide screen. Zaman sekarang zaman orang membaca blog menggunakan gajet-gajet yang disebutan tadi. Jadi, agak rugi kalau paparan blog kita tak cantik (tak responsif).

fotobesar aimedia

Harga template FotoBesar ni agak berbaloi, hanya RM220 . Sekarang tengah sale, baik rembat cepat sebelum dinaikkan kepada RM260 semula. Kelebihan lain yang korang akan dapat;

  • Template ini sentiasa dikemas kini dari semasa ke semasa.
  • Setiap pembeli akan diberi layanan kemaskini secara percuma selama sebulan. Ianya merangkumi:
    • Keselamatan/Patch Update
    • Kemaskini CSS
    • Kemaskini Fungsi terbaharu (jika ada permintaan).

 

Beli template FotoBesar dengan harga SALE

12 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *