Aidilfitri tanpa Make-Up, syukur ada suplemen Perlaking

Salam AIDILFITRI 1437 H semua umat Islam !

Bagaimana raya UH dengan 7 orang anak pada tahun ini?

of cozzz MERIAH…. Alhamdulillah.

Dua-dua belah kami dapat cover seawal hari raya pertama…

Beraya di sebelah suami, ada banyak jemputan. 4 hari 4 malam di sana, 3 jemputan kenduri aidilfitri kami harung.

Amboi tajukkk tak menahan… kannn….. sesekala layankan je perangai ahkak ni.

Dah makan lemang & rendang banyak-banyak tuu… tak rasa berminyak ke badan @ Muka uolz?

Haha….

Beginilah. Kalau yang kenal UH ni, memang jenis tak suka mekap. Suplemen ok lagi.

Make-up @ Mekap bagi UH hanyalah sedikit olesan celak mata, gincu lite², dan bedak arab. Itu sajork.

Eye shadow, blusher bagai memang TAK lah.

flawless skin

credit: ixivixi.com

Bukan nak perasan dah CANTIK ke apa… UH ni bukannya FLAWLESS pun… masih ada cela di muka ni especially brown spots atau masalah pigmentasi yang sangat degil di bahagian atas pipi. euwwww to myself. bikin susah hati nak kasi hilang itu cela.

That’s whylah UH ambil suplemen PERLAKING. Koyak, tuang, KEMAM.

Mudah saja. Tak perlu bancuh² pun.

Perlaking – Glow Glow Shine Uolls!

Setakat ni…. UH dah habiskan baru sekotak Perlaking. Teruja kot Perlaking begitu viral dengan pengasasnya Safiey Ilias tu kann…. terusss iolss jadi stokis. Doakan saya sukses ye kawan-kawan….

Tujuan ambil Perlaking?

Of cozz bukan nak PUTIH. Ramai tanya… “kan dah putih, buat apa ambil Perlaking” ?

Ok terima kasih laa kata akak putih kann… alhamdulillah. Itu semua kurniaan Allah Taala.

Seperti yang UH mention tado, kulit muka UH bukannya flawless pun.

So berharap sangatlah cik Perlaking mampu membantu masalah UH ni…

Setakat ni kulit bawah mata, tepi hidung yang ada open pores (liang pori terbuka) tu dah rasa semakin tegang. Serius.

Tumit kaki pun dah lembut. Tak ada kulit keras bersisik dah. Kena konsisten okay ambil Perlaking.

Kandungan Perlaking

UH copy bulat-bulat dari website DSI Empire okies.

Berikut merupakan 3 bahan penting dalam PERLAKING serta khasiatnya :-

 

SERBUK MUTIARA FILIPINA

    • Lebih ringan, berkualiti dan mempunyai mineral serta vitamin yg tinggi
    • Amat dipercayai oleh golongan bangsawan Cina sebagain bahan pemutih dan awet muda dlm menjaga kecantikan kulit
    • Bersifat antiradikal bebas. Melawan segala toksin dalam badan dan membuangnya. Hasilnya kulit yg cantik, gebu tanpa cela dihasilkan
    • Mengecutkan jerawat
    mutiara filipina perlaking

    mutiara Filipina. credit: jewelers.imperialpearl.com

    KOLAGEN IKAN SALMON

    • Tidak menggemukkan seperti kolagen ikan biasa
    • Kolagen yg lebih berkualiti dan sering digunakan oleh negara Filipina, Korea dan Jepun
    • Lebih pantas menyerap ke dalam sel kulit dan merangsang penghasilkan sel kulit baru
    • Mengandungi amino acid, omega 3 dan pelbagai mineral yg membantu dalam kesihatan dan kecantikan
    • Memudarkan parut dan menggebukan kulit

    credit: noastec.jp

    ASTAXANTHIN

    • Lebih halus dan bermineral
    • Merangsang penghasilan kolagen dalam badan
    • Bertindak balas dengan vitamin C untuk menghilangkan kedutan, parut dan jeragat serta kedutan
    • Melembapkan kulit

credit image by Google

KEBAIKAN PERLAKING

  • Mencerahkan dan menggebukan kulit
  • Membuatkan kulit kelihatan lebih berseri
  • Melembapkan kulit dalam masa 24 jam
  • Menghilangkan kesan parut dan jerawat
  • Mengurangkan masalah jeragat
  • Kulit nampak lebih anjal dan awet muda

 

MANFAAT AJAIB PERLAKING

  • Antikedutan dan awet muda
  • Membuang ulser kulit, melasme dan jeragat serta bintik hitam
  • Menyembuhkan ruam dan ekzema
  • Mencantikkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, dan sihat secara semulajadi
  • Mencerahkan kulit
  • Perlindungan matahari
  • Menggalakkan pertumbuhan kulit baru , menghasilkan kolagen pemulihan, serta meneutralkan radikal bebas yang merosakkan kulit
  • Menguatkan folikal rambut
  • Meningkatkan daya ingatan
  • Menguatkan antibodi dan imun badan
  • Jerawat kecut
  • Merangsang peredaran darah
  • Mengurangkan tahap kolesterol
  • Menguatkan tulang, merangsang pertumbuhan tulang baru dan meningkatkan kepadatan tulang
  • Menentang penuaan, kanser dan kesan-kesan bahaya sinaran
  • Menghilangkan keadaan kulit yang tidak diingini seperti kulit pudar, blotches merah, jerawat, zits dan jerawat, tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan, mengecilkan liang pori-pori
  • Menghapuskan parut dalam masa 1 minggu atau kurang

Nak baca FAQ dan berminat jadi AGENT under UH… moh ke sini: >>> http://perlaking.annisabiz.com.my <<<

Apapun… PERUBAHAN setiap individu adalah tidak semestinya sama.

Tips penting… Minum air masak 3 liter sehari. ni yang ahkak lemah sangattt…. hoho ~

Okbai.

ps: ada MYSTERY GIFT untuk 5 agent/dropshipper TERAWAL daftar under team UH = #teamSapphire

14 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *