Ah, merajuklah !

Nak juga meluah rasa dalam blog sebab dah lama memendam.

Keciwa.

Kesetiaan tak dibalas.

Malas dah nak layan.

Amboi amboi amboiii…. berdrama hindustan plak mom blogger hari ni yek.

Ok. Serius.

Saya dah beri beberapa tempoh sebagai peluang untuk Mr. N memunculkan CPUV @ BE (Buffered Earnings) di sini tapi penantianku seperti sia² belaka….

Jadi lepas ni biarlah kutumpu pada Adsense sepenuh hati jiwa dan ragaku. Syukurlah ada Adsense kan. Cuma nak optimizekan je elok². Setakat ni, boleh kata setiap hari dapat earning walaupun tak banyak dan yang bestnya dalam matawang USD.

Seminar Buat Duit Dengan Blog (SBDDB) – Akademi Denaihati

Nuffnang CPC '13

sebahagian dari CPC Nuffnang ’13…

Korang tengok ni. Dari 6 jan. ’13 – 24 Mac ’13 ada 17 iklan/kempen CPC (cost-per-click) tapi haghammm satu CPUV atau BE nak dapat. Itu baru ceghita 2013. Yang 2012 malehhh nak bukak ceghita. Merajuk dah. Cukup²lah menanti… haha ~

Oleh itu, malas dah nak kesah status “Geli²” tu nak ditarik atau tidak. Bior teman yang menarik dighi (slang Peghak le pulokk) So buat masa ni biarkan dulu widget sidebar tu dengan iklan bawah entri.

Sebenarnya nak letak iklan dalam blog ni, kita sebagai owner kena rajin bereksperimentasi… betul tak? Kalau iklan tu memberatkan blog, hasil pun tak seberapa, what’s the point? Baik cari alternatif lain.

15 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *