Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Agenda Penting Datin Rosmah

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Agenda Penting Datin Rosmah

Opsss…. !! Jangan speku (spekulasi) terlalu cepat yer! Tak pasal² kena tangkap polis pulak karang. Mintak simpang ~

Agenda penting Datin Rosmah Mansor weih. Tekojut den dapat emel, kunun²nya dari Datin Rosmah. Haihhh… mamat Afrika mana pulak dah pandai tulis emel SPAM dalam bahasa Melayu ni hah?

agenda pnting rosmah agenda pnting rosmah_2

Begitu skema dan teratur sekali ayat majmuk yang dibina, kan ? Syabass bettei…

agenda pnting rosmah_2

Hahadoii… pastu senang² je minta nombor akaun kita di penghujung ‘surat cinta’ ni. wadehelll. Ingat senang² ke kite nak bagi?

Plizzlah ye. Korang kalau dapat emel² yang sewaktu dan seangkatan dengan emel macam ni, jangan tergedik² nak reply bagai. Cari button delete ataupun kasi Junk je. Habis ceriter.

p.s: repekan di malam hari….

 

41 Responses

  1. Amirez says:

    keji betul. siap pakai nama Rosmah Mansur lagi.

  2. afif says:

    haha.selalu dapat email macam ni tapi dalam bi la..hihi..makin femes la kak mah kita ni..ahaks

  3. syamila says:

    Alahai…guna datin rosmah punyer nama tu…takkan la isteri pm kita nk buat camtu…..fikir la logij sket….hmmmmm

  4. eiela says:

    siapakah rosmah itu. hehe

  5. Rosmiza says:

    Waddehelll! Suka jiwa jer guna nama Rosmah.. Dia ingat rakyat Malaysia ni bodoh2 belaka ke? Cis..! Sakit mental dibuatnya tiap kali dapat junk mail cani.. Huhu~

  6. D_08 says:

    ni sume modus operandi nye same… nak menipu oghang…….. kalo kite jenih pecaye…kompem……. tertipu punye leee……

  7. Ikhmal Malique says:

    haha..lawak betul.karangan A+++++++.

  8. selalu dpt spam mcm ni tapi tak pernah jumpa yg guna nama Datin Rosmah. hehe

  9. akubiomed says:

    Saya pun dapat email serupa. Macam-macam hal sekarang ini. :-(

  10. Ummi Hanie says:

    mmg poyozzz…. hoho~

  11. Oneblogsocial says:

    Saya pernah terfikir,”mereka tak ada ideakah selain cara ini”?.

  12. suri says:

    buang terus sis heee jagan sesekali di layan heee

  13. BeritaKaki says:

    apa lagi Rosmah mahu ? kahkahkahkah ….

  14. titan says:

    sabarkan ajelah. kecian rosmah.

  15. Asyrof Asri says:

    Kesiannya Datin Rosmah.

    Itulah popular sangat, Permaisuri Agong pun kalah. :)

    huhuh ..

    Terbaik arr siapa yang buat emel ni dan paling penting orang yang buat emel tu kalo dapat tangkap, sempat-sempat lah solat sunat Taubat.

    hahah .. bahaya Wooo ..

  16. nazra says:

    hehehehehhehehe kalau dapat emel ni, confirm terkedu dulu. pastu bila baca sampai habis, baru paham :D

  17. TehR says:

    agenda penting dia nak tipu duit kita la tu
    huh

  18. PerenLee says:

    Orang bodoh mana lah agaknya yang boleh tertipu dengan benda lapuk macam ni ya…kalau ada juga tak taulah aku.

  19. hafizmd says:

    oooooo..inilah emel yg agak panas sekarang ni…ingatkan emel apa

    biasanya mereka pakai nama2 org luar, sekali ni pakai nama datin rosmah plak…makin licik puak2 ni

  20. ProfHariz says:

    Fitnah demi kepentingan diri sendiri.

Leave a Reply to hafizmd Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *