Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Aduhai manusia…

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Aduhai manusia…

Sekadar hiburan…dan renungan….
Masuk akal tak,makan dikenakan bil 82 USD…Tapi,tip yg diberi….10,000 USD !!!??
Itulah manusia kalau dah terlampau kaya…Jika diberi makan kepada anak2 yatim atau mangsa peperangan kan,alangkah baiknya….
p/s: Bersedekahlah sebanyak-banyaknye untuk saham kita di akhirat nanti….

 

7 Responses

  1. hans says:

    >dimanakah donald trump makan?gua nak gi minta keja la dkt tempat dia makankeja sebulan balik malaysia jadi jutawan la macam nihahaaha

  2. >MasyaAllah..dh tatau nk labur ke manadh ke duit yg berkepuk2 tu En Donal Trump..Sampai tips yg dibagi pun lebih dr chargebayaran utk dinner kt restaurant tu!?Bek la pegi derma ke kn dpt jgk tlg orgsusah,dpt jgk pahala..p/s: Ehh!!?Dpt ke pahala,die nie kalo menderma!? :p

  3. hans says:

    >kak ieda : mestilah dapat kak ieda..itukan semua urusan Allah

  4. nza says:

    mak aiiiiii kayo nye dia…..

    kalu disedekahkan pd org yg memerlukan bagus…..
    nza ada entri terbaru… jom baca Shopping2 Beli Buku di Karnival Buku.My Profile

  5. Yati says:

    Duit dia dah terlampau banyak, tak tau nak habiskan kat mana, kan. :)
    Yati ada entri terbaru… jom baca Seperti kera mendapat bungaMy Profile

  6. munna says:

    donald trump pun dah tak tahu nak buat apa ngan duit dia pasal dah byk sgt…… klu derma kat yg memerlukan kan bagus….
    munna ada entri terbaru… jom baca Trailer Filem Hantu Bonceng Dan SinopsisMy Profile

  7. izzul says:

    tip tu ape bendanya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *