Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Adik ipar Dr. Syeikh Muszaphar juga seorang doktor

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Adik ipar Dr. Syeikh Muszaphar juga seorang doktor

Tahniah diucapkan buat adik ipar Dr. SMS (Dr. Syeikh Muszaphar Shukor), iaitu adik isteri beliau, Dr. Halina yang baru sahaja grad di Dublin dan bakal menjadi seorang doktor juga.

 

kredit pic dari blog Dr. Halina sendiri

(mintak halal ya doc, sebegai sumber inspirasi ramai)

Dahsyat kan… adik beradik doktor. Sebelah Dr. Halina tu, adik perempuannya, Dr. Hamizah. Yang baru grad ni Dr. Amirul Arif.  Adik beradik Dr. SMS pun doktor juga (dalam gambar yang kanan sekali, Dr. Ruzaimi).

Baucer RM1000 untuk shopping Malaysia Mega SALE !

Memang keluarga genius lah Dr. Halina dan Dr. SMS ni. Semoga anak² kita pun dapat dididik menjadi genius seperti mereka, dan yang penting sekali, pengetahuan agama tidak sesekali diabaikan.

Tak pandai akademik tak mengapa, asalkan tidak failed pengetahuan asas agama. Tapi kalau both pandai, memang terbaik.

 

15 Responses

  1. D_08 says:

    hebat2 famili deme ni yeee…..

    P/S: awok udah enable dah name kat komen blog awok…. kalo tak boleh jugak…tak tau le…

  2. akubiomed says:

    Wah hebat. Selamat berbakti kepada masyarakat.

  3. Alin Marlini says:

    siapa yang tdk mahu terbaik buat anak2. zaman skrg ni semua budak cerdik2. hari2 doa agar anak jadi anak yg berguna pd bangsa dan agama

  4. fyna says:

    hebat-hebatkan adik beradik Dr. Harlina. genius semuanya.

  5. Mama I.A says:

    memang terbaik..keluarga doktor2..

  6. Raudzah says:

    Wah hebat-hebat dia orang ni..mesti anak-anak they all pun nanti akan menjejaki langkah mereka..

  7. kak baery says:

    emak dan ayahnya pun pandai, anak pun pandai jugaklah..walaupun tak tepat 100% tapi 90% macamtulah kan..

  8. Denaihati says:

    tahniah untuk adik ipar Dr. Syeikh Muszaphar . satu keluarga dah boleh bukak hospital. ayat last tu sangat setujulah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *