Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Aaron Aziz masih tetap memilih penerbangan MAS

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Aaron Aziz masih tetap memilih penerbangan MAS

Salam bahagia.

Mundar-mandir di Facebook, sekonyong-konyong melintas gambar Bintang Paling Popular Malaysia 2013, siapa lagi kalau bukan Aaron Aziz.

Kalau syarikat penerbangan MAS terbaca kenyataan Aaron di wall FB nya tentu berasa bangga tidak terkira.

Maklum sajalah, tahun 2014 ini sahaja sudah dua tragedi berkaitan MAS berlaku.

Yang terkini tragedi tragis MH17.

Kata Aaron;

“Alhamdulilah landed safely. Terima kasih Captain Zainal n crew of Malaysia Airlines. Malaysia airlines still my no 1 choice InsyaAllah”

“Landed safely in Singapore. Thank u Malaysia Airlines #MAS #stillMyno1choice.”

bagusnyaaa ada al-Quran ada di sisi :)

bagusnyaaa ada al-Quran ada di sisi :)

kredit FB Aaron

Tepuk tangan untuk pak Aaron.

Terima kasih kerana support Malaysia ya ! :)

Ehem, wife Aaron pun sudah cantik berhijab kan?

Tahniah ya, semoga terus kekal begitu hendaknya. amin….

gambar aaron aziz dan family raya 2014

so sweett…. !

kredit FB Aaron

Incoming search terms:

 

26 Responses

  1. Mummy Dina says:

    bagusnya Aaron..dikala ramai rakyat Malaysia yang dok kutuk MAS tapi Aaron tetap positif menyokong..suka tengok imej baru wife Aaron:)

  2. Hafizul says:

    huhu…tuuu dia…saya bila lah boleh naik kapal MAS ni..

  3. akubiomed says:

    Kapal terbang masih lagi di kategori pengangkutan paling selamat berbanding kereta dan motor.

    • Ummi Hanie says:

      betul, pernah dgr juruterbang MAS beri penerangan ketika kisah MH370 haritu.

      kadar kemalangan kapalterbang adalah paling rendah.

      tapi tak boleh lawan basikal kot. haha…

  4. minat pulak baju raya hijau camtu. green emerald orang paggil. pasal mas tu semoga boleh bangkit semula.

  5. titan says:

    bini dia memang cantek.

    hehe

  6. halif says:

    Ini memang peminat Aaron Aziz ni..huhu..saya pun minat, apatah lagi pompuan. Ye dak?:)

  7. myliferia says:

    Kannn, orang luar plak yang terus sokong MAS.

    Kite pun suka lakonan pak Aaron…hehe
    Sweet family diaorang :)

  8. mai has says:

    MAS tetap yang terbaik…walaupun apa yang terjadi…ia pilihan saya juga…

  9. Yeen says:

    yeah.. MAS sentiasa dihati! :)

  10. Ani Haryani says:

    kalau bukan kita siapa lagi yang nak menyokong MAS. Mas tetap kebanggaan rakyat Malaysia. Sejuk tengok Aaron bawa Al-Qur’an :)

  11. kak yatiadam says:

    tahniah anda ada banyak info dlm blog. kak suka baca blog anda. jemput blogwalking di http://www.yatiadam.com

  12. Effa says:

    bila tengok adam dan hawa bestnye teringat kesabaran adam.. huhuu..

    http://ourlovebonding.com

  13. Nursimatun says:

    Cantiknya isteri Aaron…. bertuah Aaron memilikinya… Thanks juga kepada Aaron tu kerana masih mempercayai syarikat penerbangan Malaysia… Saya pun suka lakonan dia… mantop beb… hihihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *