6 SEBAB kenapa perlu miliki Panduan lengkap haji & umrah

Salam Bahagia,

Saban tahun jutaan manusia pergi menunaikan haji dan umrah. Bagi umat Islam, kita sudah mempelajari bahawa menunaikan haji adalah Rukun Islam yang kelima. Bagi yang berkemampuan.

Bagai bermimpi pula bila nama dah naik dan  dapat surat giliran pergi haji. Dengan suami tercinta pulak tu. Syukur sangat. Tengah muda², banyak kudrat ni eloklah kita pergi bila berkemampuan.

Dan seperti biasa, bila dah dapat surat tawaran, surat untuk hadiri kursus haji pun sampai ke rumah. Biasanya diadakan di masjid² berhampiran kawasan tempat tinggal kita.

Tapi ada anak kecil ni susah sikit nak usung sama pergi kursus bagai. Betul tak?

Syukurlah ada Panduan Lengkap Haji & Umrah dalam versi e-book. Muatturun dalam komputer dan sudah sedia untuk dibaca pada bila-bila masa, dan di mana-mana.

 

6 SEBAB kenapa perlu miliki Panduan lengkap haji & umrah

1. Tak perlu pergi kursus, panduan ini sudah cukup lengkap sebagai persediaan awal menunaikan haji/umrah.

2. Jimat wang dari membeli pelbagai panduan lain. Cukup satu e-book ini sahaja.

3. Tak perlu jumpa sesiapa. Hanya bertentang mata dengan e-book panduan ini.

4. Modal yang sederhana saja diperlukan. Bukan setakat panduan haji/umrah, pengetahuan bahasa Arab pun dapat.

5. Jimat masa, tak perlu menunggu kursus demi kursus. Baca dan fahami sendiri.

6. Pengetahuan mengenai Ibadah Haji & Umrah akan bertambah dan persediaan dari segi ilmu, minda, fizikal dan mental akan bertambah mantap.

 

Lihat sahaja testimoni pembaca e-book Panduan lengkap haji & umrah;

Panduan Lengkap HAJI UMRAH Edisi Eksklusif

 

Ya Allah, seronoknya nak jadi tetamu Allah. Semoga dipanjangkan umur, diberi kesihatan yang baik. Amin.

Terima kasih atas doa semua. Semoga giliran kalian pula menyusul.

 

Panduan lengkap haji & umrah

*Nota: Maaf e-book ini dihentikan buat sementara waktu. Admin akan update semula untuk perkembangan selanjutnya. Terima kasih.

9 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *