3 Abdul

image

 

 

 

 

 

Geli hati sendiri tengok keletah 3 Abdul dalam gambar² ni. Sejurus selesai abah depa shavekan rambut dan mandi, terus saya suruh depa duduk bertiga nak snap gambar. Takyah gi kedai gunting rambut, abah budak-budak ni je jadi tukang rambutnya… Memang tak pernah jejak pun baik dari abang yang besar tu sampailah ke zaid, sampailah ke baby. Jimat gitu.

Tak sangkalah juga bilangan anak lelaki mengatasi bilangan anak perempuan setakat ni. So, kalau nak kasi balance, kena produce lagi sorang gegirl lah ye? Amboiiihhhh….

– update ringkas dari iPad… Lepas ni kena packing baju pula!

Incoming search terms:

27 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *