Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

3 Abdul

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

3 Abdul

image

 

 

 

 

 

Geli hati sendiri tengok keletah 3 Abdul dalam gambar² ni. Sejurus selesai abah depa shavekan rambut dan mandi, terus saya suruh depa duduk bertiga nak snap gambar. Takyah gi kedai gunting rambut, abah budak-budak ni je jadi tukang rambutnya… Memang tak pernah jejak pun baik dari abang yang besar tu sampailah ke zaid, sampailah ke baby. Jimat gitu.

Tak sangkalah juga bilangan anak lelaki mengatasi bilangan anak perempuan setakat ni. So, kalau nak kasi balance, kena produce lagi sorang gegirl lah ye? Amboiiihhhh….

– update ringkas dari iPad… Lepas ni kena packing baju pula!

Incoming search terms:

 

27 Responses

  1. Hehe.. Comelnya gaya tiga abdul ni ye… Jimat kalau ayah mereka pandai potong rambut.

  2. akubiomed says:

    Wajah lebih kurang sahaja. Tentu riuh dirumah.

  3. Mama Murai says:

    sebab tu saya dah rasa serik nak hamil lagi sekali… saya risau kalau kehamilan kali ini, juga adalah anak lelaki. Entahlah… tengoklah dalam 2 atau 3 tahun lagi, mungkin pada masa tu, hati saya akan terbuka untuk mengandung lagi. Kan setiap anak tu ada rezekinya. :)

    Time tu tak kisahlah lelaki ke perempuan, semua akan disyukuri. Insha Allah

    • Ummi Hanie says:

      sy sebenarnya tak kisah MM… anak lelaki berderet2 pun xpe sbb… ank gegirl kan susah nak jaga … hihi ;)

      tp sy betul2 tak kisah apa pun gender next2 nnti..

      MM jgn serik tau, kalau semua hero pun ok juga ;)

  4. ajumohit says:

    hero-hero mama, yelah UH, better potong sendiri je kan, zasss je semua ;)

  5. ibuhani says:

    handsome2 3 abdul dia!

  6. papa mifz says:

    Mifz sampai skrg tidak pernah ke kedai gunting rambut,biasanya atuknya yang tolong guntingkan…:)

  7. Ummi Hanie says:

    Terima kasih, amin….. :)

  8. suri says:

    salam.
    wah comel dia rasa nak bawa lari satu bali ipoh blh tak ? hee…

  9. boni kacak says:

    hehehe..comel-comel tiga Abdul ni.hehehehe

  10. Ummi Hanie says:

    kan…. kecut kan… takpelah… aku redho… buat yg baru pulak… haha! :p

  11. Oneblogsocial.com says:

    Jarang ditemui budak kembar tiga,tahniah.

  12. Ummi Hanie says:

    Hehe terima kasih… :)

  13. Denaihati says:

    yang mana Abdul Wahab, Abdul Wahib and Abdul Wahub. jangan jadi Abdul Wahab dan Abdul Wahib yer…

  14. puan kutu says:

    boleh lg tu produce lg sorg..lebih pun boleh..:)

  15. izan ishak says:

    kalau gini gayanya mmg jimat byk duit abah sbb terer shavekan rambut 3 abdul. kak izan pulak masa abg muhaimin kecik je rajin gunting sendiri. itupun tobek sana sini. skrg ni dah ada 5 jejaka kecik jawabnya rajinlah bertandang ke kedai gunting tiap2 bulan. heheh..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *