Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Month: June 2017

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Percutian yang Awesome di Aseania Resort Langkawi

Salam wbt., Hai korang! Saya nak tanya ni, siapa kat sini masih belum pernah pergi bercuti ke Langkawi? Cuba angkat tangan. Saya dah 3kali bercuti ke sana :) Haaa, bagi korang yang tak pernah menjejakkan kaki ke Langkawi tu, kini sudah tiba lah masanya untuk korang plan dan cuba try test pergi bercuti kat sana,…
Read more

[CONTEST – TAMAT] ANMUM ESSENTIAL Mendidik Ibubapa Tentang Tumbesaran Otak anak-anak melalui kempen “Grow Amazing”

Salam wbt., Selamat berpuasa bagi semua kaum Muslimin.   “Sebagai ibu bapa, kita sentiasa inginkan yang terbaik untuk anak-anak, oleh itu adalah amat penting untuk memahami tumbesaran otak kanak-kanak,” kata Irene Cheah, Pengurus Pemasaran Anmum Malaysia. “Justeru itu, AnmumTM Essential ingin memperkenalkan Grow Amazing, suatu inisiatif baharu berunsur  pendidikan untuk membantu ibu bapa memahami proses…
Read more