Pizza Hut Big New Year Box

pizza hut big new year box

Salam & Hi, Pizza Hut Big New Year Box memang best pada tekak dan lidah saya. Family pun. Seriously dah lama tak menerjah Pizza Hut. So ini entry #throwback ;) Pizza Hut ni memang jarang-jarang nak pekena almaklum sajalah harganya mahai sikit. Kalau K** tu ekonomi sikit, boleh juga kerap sikit nak merasa. Baru-baru ni kami menginap di sebuah hotel […]

» Read more

Nyaris termakan helah si penipu internet (nigerian scammer)

Salam bahagia, Iye bahagia dan lega sekali setelah nyaris tertipu dengan nigerian scammer baru² ini. Pada mulanya tak syak pun ada udang di sebalik mee. Ada nigerian scammer di sebalik laman web Mudah.my. Hmm tak perlulah saya beritahu apa benda yang dijual di Mudah.my yer. Yang dah tahu tu, tak apa… Dipendekkan cerita, si scammer ni dengan bertopengkan wajah lelaki mat saleh […]

» Read more