Homestay Regalia Studio, mu tunggu aku datang

Homestay Regalia Studio. Nama pun sudah kedengaran unik, intai-intai ‘rupa’ pun menarik. Harusss cuba ni. Homestay Regalia Studio, mu tunggu aku datang! (pengaruh filem terbaru lakonan UAI ni) Apa yang membuatkan Homestay Regalia Studio yang terletak di Jalan Kuching, Kuala Lumpur ini menarik?  ~ Homestay apartment studio yang selesa dan mudah lagi eksklusif ~ terletak di bandar KL, lokasi yang strategik ~ berjalan […]

» Read more

Testimoni Ephyra selepas 3 minggu pengambilan

 Salam harmoni. Tiba masanya untuk sesi review produk hot Ephyra selepas menang satu set Premium yang mengandungi 30 sachet tempoh hari. Setakat ini masih belum habis lagi pengambilan sekotak Ephyra kerana ada hari yang termissed. Akan tetapi, kesannya sedikit sebanyak sudah ada ;) Bagi yang masih tidak tahu apa itu Ephyra. Senang cerita, ia adalah produk berasaskan KOLAGEN. Tak perlu […]

» Read more

Jadual kelepasan am (cuti) sepanjang tahun 2014

Salam bahagia, Tahun 2014 bakal menjelma beberapa hari lagi. 2013 bakal meninggalkan kita dengan 1001 kenangan. Moga kenangan indah-indah belaka lah ye. 2014 mungkin bakal jadi tahun bersejarah dalam diari hidup saya. Dan nak buat perancangan bercuti bersama famili ke, apa-apa pun senang kalau rujuk jadual kelepasan am (cuti) sepanjang tahun 2014.   Selamat membuat perancangan ;) *Sumber  

» Read more

Pendaftaran online BR1M 2014 dan link muatturun

Salam harmoni, Borang Rakyat 1Malaysia (BR1M) 3.0 kini sudah boleh dimohon bermula 23 Disember 2013 hingga 31 Januari 2014. Untuk mengisi borang permohonan secara online, sila ke link ini; https://ebr1m.hasil.gov.my/ Baca manual pengguna [KLIK] Pautan muatturun versi PDF [KLIK] Semakan Status Permohonan [KLIK] Syarat kelayakan permohonan BR1M 2014: (i) Warganegara Malaysia (ii) Lelaki atau perempuan yang menjadi ketua kepada isi […]

» Read more
1 2 3 4