Homestay Regalia Studio, mu tunggu aku datang

Homestay Regalia Studio. Nama pun sudah kedengaran unik, intai-intai ‘rupa’ pun menarik. Harusss cuba ni. Homestay Regalia Studio, mu tunggu aku datang! (pengaruh filem terbaru lakonan UAI ni) Apa yang membuatkan Homestay Regalia Studio yang terletak di Jalan Kuching, Kuala Lumpur ini menarik?  ~ Homestay apartment studio yang selesa dan mudah lagi eksklusif ~ terletak di bandar KL, lokasi yang strategik ~ berjalan […]

» Read more

Testimoni Ephyra selepas 3 minggu pengambilan

 Salam harmoni. Tiba masanya untuk sesi review produk hot Ephyra selepas menang satu set Premium yang mengandungi 30 sachet tempoh hari. Setakat ini masih belum habis lagi pengambilan sekotak Ephyra kerana ada hari yang termissed. Akan tetapi, kesannya sedikit sebanyak sudah ada ;) Bagi yang masih tidak tahu apa itu Ephyra. Senang cerita, ia adalah produk berasaskan KOLAGEN. Tak perlu […]

» Read more

Jadual kelepasan am (cuti) sepanjang tahun 2014

Salam bahagia, Tahun 2014 bakal menjelma beberapa hari lagi. 2013 bakal meninggalkan kita dengan 1001 kenangan. Moga kenangan indah-indah belaka lah ye. 2014 mungkin bakal jadi tahun bersejarah dalam diari hidup saya. Dan nak buat perancangan bercuti bersama famili ke, apa-apa pun senang kalau rujuk jadual kelepasan am (cuti) sepanjang tahun 2014.   Selamat membuat perancangan ;) *Sumber  

» Read more

Review Aplikasi Android Denaihati Terbaru

Salam, Denaihati mungkin sudah tidak asing lagi dalam dunia blog, penjenamaannya semakin kukuh kini dengan wujudnya aplikasi untuk Android dan iOs. Saya sudah install untuk iOs. Anda sudah? Pada masa kini, media sosial lebih mudah digunakan dalam android dan tablet. Satu langkah yang bijak bagi Denaihati dan team nya kerana berjaya menghasilkan aplikasi khas untuk menawan pembaca-pembaca di medium yang […]

» Read more
1 2 3