Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Month: November 2013

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Website shopping cart dengan harga promosi

Salam wbt., Jika anda seorang peniaga online, mempunyai sebuah website shopping cart atau kedai online atau laman e-commerce merupakan salah satu perkara wajib kerana ianya memudahkan urusan jual beli antara anda dan pembeli. Biar saya sebutkan 7 manfaat mengapa anda perlu ada sebah kedai online atau shopping cart; Sesuai untuk mereka yang menjual produk fizikal. Automasi…
Read more

Cukur kepala genap seminggu lahir ke dunia

Salam wbt., Umum sudah sedia maklum amalan mencukur kepala bayi atau dalam perkataan lain, mencukur rambut bayi adalah salah satu amalan sunnah Nabi kita junjungan mulia Muhammad S.A.W. Jangan keliru antara sunnah dan sunat ya. SUNNAH ialah amalan nabi yang jika kita contohi, akan dapat pahala. Sunat pula amalan yang diharuskan dalam Islam, jika kita buat…
Read more

Memey ephyra

Ephyra idaman saya

Salam dan hi, Izinkan saya memperkenalkan Ephyra, bakal sahabat baik tidak lama lagi, insyaAllah ;) Siapa Ephyra? Maaf, tidak tepat soalan itu. Yang tepatnya ialah, APA itu Ephyra? Ephyra ialah sejenis minuman antioksida berasaskan kolagen, yang paling sedap, dalam bentuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul dari alam semula jadi di seluruh dunia,…
Read more

So inilah dia kononnya Tuhan Harun

Salam dan hi semua, Kebelakangan ni rimas sangat dengar berita mengarut² di tv. Tembak-menembak di Malaysia ni dah macam di US je lagaknya. Kes samun pun bermaharajalela, rasanya duduk dalam rumah pun dah tak selamat. Ditokok tambah lagi dengan pelbagai versi Villa Nabila yang menyeramkan itu… Bukan saya tak percaya rumah tu berhantu atau dihuni…
Read more

Reaksi abang kakak dapat adik baru

Salam & Hi semua, Semoga semua dikurniakan kesihatan yang baik. Amin… *Nota peribadi: sudah masuk hari ke-20 berpantang alhamdulillah. Kali ni tak terasa stress sangat berpantang, kenapa ya? Bukanlah nak minta stress tu datang, tapi pengalaman berpantang yang sebelum² ni rasa macam lebih sikit stressnya… biasalah, post-natal blues kata omputeh… Minda kita kena pandai mengawal…
Read more