Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Month: October 2013

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Wordless Wednesday #77: Mari mencari kuda [imej tersembunyi]

Incoming search terms:kek loyang besar resepi (40)gambar kedai kek yang comel (37)selamat menyambut awal muharram (33)ucapan salam awal muharram (30)doa akhir awal tahun muharram (27)

Perempuan paling comel di dunia ialah…

Salam, hai… Kadangkala geli hati, kadangkala rasa nak marah bagi penumbuk pun ada bila tengok keywords yang masuk ke dalam blog ni. Sesetengahnya sudah saya tapis di ruangan setting plugin SearchTerms tu. Kali ini timbul keyword atau lebih tepat, carian “perempuan paling comel di dunia” yang entah macammana boleh terdampar ke salah satu entri dalam…
Read more

Menunggu hari

Salam, Biasa dengar istilah “menunggu hari“? Mak saya selalu menyebut perkataan ini, saya tak pasti orang lain. Sama je kot.. maksud “menunggu hari” ni ialah wanita yang dah cukup 9 bulan kandungannya dan sedang menunggu masa/hari untuk melahirkan anak. Macam saya sekarang ni lah. Sudah 38 minggu kehamilan. Memang tak sabar dah rasa nak bersalin…
Read more

Wordless Wednesday #76: [InfoGrafik] 6 Pesanan Imam Ghazali

Incoming search terms:pola skirt kembang (80)

Pelakon dan penyanyi wanita era 80-an Noreen Noor meninggal dunia

AL-Fatihah buat allahyarhamah Noreen Noor. Salam takziah buat keluarganya. KUALA LUMPUR: Pelakon dan penyanyi era 80-an, Noreen Noor, 54, meninggal dunia di Hospital Ampang Puteri, akibat komplikasi buah pinggang, 5.50 pagi ini, demikian menurut laporan Harian Metro. Jenazah dijangka dikebumikan di kampungnya di Kampung Pulai, Serkam, Melaka. Antara lagu popular Allahyarham ialah Siang Terbayang Malam…
Read more