Cantik berserinya Ras Adiba Radzi pengantin baru

Tahniah diucapkan buat pembaca berita senior, Ras Adiba Radzi yang telah melangsungkan pernikahannya dengan penasihat kewangan bernama Ilias Yaakop, 45 tahun.     Cantik berseri kan…   Ras Adiba ni saya ingat lagi dia dah baca berita sejak saya kecik² berhingus lagi. Dan Ras juga seorang OKU sejak kemalangan pada tahun 2002. Walaubagaimanapun, jodoh pertemuan di tangan Allah…. Tumpang gembira […]

» Read more

Diari Ramadhan 2: Ramadhan keempat hingga Ramadhan kesepuluh

Salam Ramadhan Kareem Okay setakat ini, anak² bertiga yang berpuasa tu masih penuh lagi. Salute juga dengan Munirah yg 5 tahun lebih (tahun ini masuk 6) dah steady puasa penuh. Abang dia darjah 1 baru start puasa penuh, itu pun tak berapa penuh sebab ada 1-2 hari dia tak tahan dahaga sangat, dia minum. adoi… takpela, proses pembelajaran kan. Si […]

» Read more

Tahniah penyanyi rock Hattan nikah semula dengan bekas isteri

Betullah kata orang, kalau dah jodoh tak ke mana… Penyanyi rock terkenal tanahair, Hattan selamat bernikah kembali dengan bekas isterinya, Arianie Abidin  di Hotel Marriot Putrajaya di sini, Rabu 24 Julai 2013. Tahniah diucapkan. Pasangan ini mempunyai seorang anak bersama-sama yang sudah pun berusia 15 tahun.       Baca lagi lebih lanjut di mStar Online. Tidak lupa juga salam takziah […]

» Read more
1 2 3