Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Month: July 2013

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Wordless Wednesday #72: Sotong periuk ajaib

    Incoming search terms:gambar emma maembong dan cha cha maembong (68)gadis bertudung seksi (52)lukisan gadis bertudung (45)wednesday quotes (42)baju nikah lelaki 2013 (42)

Cantik berserinya Ras Adiba Radzi pengantin baru

Tahniah diucapkan buat pembaca berita senior, Ras Adiba Radzi yang telah melangsungkan pernikahannya dengan penasihat kewangan bernama Ilias Yaakop, 45 tahun.     Cantik berseri kan…   Ras Adiba ni saya ingat lagi dia dah baca berita sejak saya kecik² berhingus lagi. Dan Ras juga seorang OKU sejak kemalangan pada tahun 2002. Walaubagaimanapun, jodoh pertemuan…
Read more

Diari Ramadhan 2: Ramadhan keempat hingga Ramadhan kesepuluh

Salam Ramadhan Kareem Okay setakat ini, anak² bertiga yang berpuasa tu masih penuh lagi. Salute juga dengan Munirah yg 5 tahun lebih (tahun ini masuk 6) dah steady puasa penuh. Abang dia darjah 1 baru start puasa penuh, itu pun tak berapa penuh sebab ada 1-2 hari dia tak tahan dahaga sangat, dia minum. adoi……
Read more

Tahniah penyanyi rock Hattan nikah semula dengan bekas isteri

Betullah kata orang, kalau dah jodoh tak ke mana… Penyanyi rock terkenal tanahair, Hattan selamat bernikah kembali dengan bekas isterinya, Arianie Abidin  di Hotel Marriot Putrajaya di sini, Rabu 24 Julai 2013. Tahniah diucapkan. Pasangan ini mempunyai seorang anak bersama-sama yang sudah pun berusia 15 tahun.       Baca lagi lebih lanjut di mStar Online.…
Read more

Kes anak mati lemas ditinggalkan 5 jam dalam kereta

Allahuakbar… Saya sebagai seorang ibu faham bagaimana kesalnya rasa ibu yang kematian anak tersebut akibat kecuaiannya sendiri. Walaubagaimanapun, ini adalah Qadha’ dan Qadar Allah… Siapa yang nak anaknya mati? Bukanlah tujuan saya di sini hendak mengungkit-ungkit tragedi yang menimpa keluarga ini, akan tetapi sebagai peringatan kepada diri sendiri agar lebih berhati-hati dan tidak cuai dalam…
Read more