Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Month: April 2013

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Apa nak cari di Sabah selain aksesori kristal ya?

Salam awal minggu… Baru hari Selasa kan… Tapi ada orang tu boleh pulak dah start travel macam dah start cuti sekolah. Cutinya pun hari Rabu nanti, Hari Buruh 1 Mei. Tapi seawal hari Selasa dah terbang ke…. negeri di bawah bayu…. SABAH…. here we come ! Mode teruja, sila abaikan. Di tengah dinihari yang hening…
Read more

Menang iPad, iPad Mini dan wang tunai dengan mudah

Salam bahagia, Wah meriah zaman sekarang ni dengan pelbagai contest anjuran banyak pihak, antaranya WeeClicks. Peluang menang iPad 4th Generation, iPad mini dan wang tunai weih ! Syarat² pun tak terlalu susah. Cuma nak rajin sikit je buat social sharing. Erm, korang kan rajin main FB, Twitter bagai kan… so, just share2 je… tuah badan…
Read more

Cabaran menyahlampinkan anak

Assalamualaikum/Salam sejahtera ! Urusan rumahtangga, anak-anak memang tak pernah habis, ditambah tokok lagi dengan bisnes online dari rumah. Alhamdulillah, masih boleh bertahan. Suami ada hint² suruh berehat dari buat biz kejap sebab saya dok mengeluh sakit belakang aje. Tapi, kalau dah jatuh cinta tu, memang susahlah nak stop melainkan saya benar² jatuh sakit (nauzubillah!) ataupun…
Read more

Wordless Wednesday #67: Doa Murah Rezeki

  Incoming search terms:doa murah rezeki (1561)doa dimurahkan rezeki (437)rezeki (323)murah rezeki (199)doa doa rezeki (30)

[Gambar] Majlis Aqiqah & Cukur Redza Syah Irfhan

Bahagia sungguh melihat riak² wajah new parents ni… Irma Hasmie dan pasangannya Redza Syah Azmeer dalam majlis Aqiqah & Cukur anak sulung mereka, Redza Syah Irfhan. Mirip nama si ayah. Comel sekali :) Jom layan gambar² di sekitar majlis tersebut… Kidnap dari sini dan sini. Semoga bahagia ke akhirnya…. :) ala comel comel nyeee….. Incoming…
Read more