Apa nak cari di Sabah selain aksesori kristal ya?

Salam awal minggu… Baru hari Selasa kan… Tapi ada orang tu boleh pulak dah start travel macam dah start cuti sekolah. Cutinya pun hari Rabu nanti, Hari Buruh 1 Mei. Tapi seawal hari Selasa dah terbang ke…. negeri di bawah bayu…. SABAH…. here we come ! Mode teruja, sila abaikan. Di tengah dinihari yang hening ni, terbayang² apa benda nak […]

» Read more

Menang iPad, iPad Mini dan wang tunai dengan mudah

Salam bahagia, Wah meriah zaman sekarang ni dengan pelbagai contest anjuran banyak pihak, antaranya WeeClicks. Peluang menang iPad 4th Generation, iPad mini dan wang tunai weih ! Syarat² pun tak terlalu susah. Cuma nak rajin sikit je buat social sharing. Erm, korang kan rajin main FB, Twitter bagai kan… so, just share2 je… tuah badan siapa yang tahu? Tup tup […]

» Read more

Cabaran menyahlampinkan anak

Assalamualaikum/Salam sejahtera ! Urusan rumahtangga, anak-anak memang tak pernah habis, ditambah tokok lagi dengan bisnes online dari rumah. Alhamdulillah, masih boleh bertahan. Suami ada hint² suruh berehat dari buat biz kejap sebab saya dok mengeluh sakit belakang aje. Tapi, kalau dah jatuh cinta tu, memang susahlah nak stop melainkan saya benar² jatuh sakit (nauzubillah!) ataupun berehat bersalin… hihi ~ Cabaran […]

» Read more
1 2