Irma Hasmie selamat lahirkan anak sulung

Kelmarin Faezah Elai bersalin, kali ini sekalung tahniah pula buat artis berhijrah Irma Hasmie dan suaminya atas kelahiran anak sulung mereka. Tumpang happy…. :) Tarikh: 29 Mac 2013, jam 8.51 pagi. Berat: 3.93 kg Jantina: Lelaki Boleh tahan berat juga baby Irma ni ye. Macam berat anak ketiga saya semasa dilahirkan. Semoga anak ini membesar menjadi anak yang soleh dan […]

» Read more

3 Abdul

          Geli hati sendiri tengok keletah 3 Abdul dalam gambar² ni. Sejurus selesai abah depa shavekan rambut dan mandi, terus saya suruh depa duduk bertiga nak snap gambar. Takyah gi kedai gunting rambut, abah budak-budak ni je jadi tukang rambutnya… Memang tak pernah jejak pun baik dari abang yang besar tu sampailah ke zaid, sampailah ke […]

» Read more

Cara memasukkan kod Google Analytic dalam setting blog WordPress

Saya berulangkali melakukan proses ini setiap kali bertukar theme blog, dan adakalanya terlepas pandang juga. Akibatnya tidak dapat melihat analitik/statistik blog di Google Analytics. Penting ke benda ni semua? Bagi yang ambil kisah tentang perjalanan blognya, ya penting. Bagi yang ambil kisah data pengunjung, data referral, data trafik blog bulanan/harian… ya penting. Katakan ada job advertorial menanti anda, ini satu […]

» Read more
1 2 3