Ranking Google (SERP) terkini top 10 peserta contest iPhone 5 gadget impian

Salam bahagia, Tinggal beberapa jam sahaja lagi sebelum wisel penamat contest iPhone 5 gadget impian ditiupkan. Saya kira, ada peserta yang rilek² saja, ada peserta yang berpeluh² berbalas undian dengan peserta² lain dan ada juga peserta yang separa berdebar ;) Lihat sahaja hadiah² hebat yang diawarkan di sini: iPhone 5 Hadiah untuk Blogger. Pengsan! :) Ranking Google Malaysia (SERP) terkini top […]

» Read more

Berkenalan dengan ayah Emma Maembong

Saya tahu, ramai benor yang Google pasal Emma Maembong kan… Ada yang masih tak kenal kah sama dia? Pelakon baru yang tengah meningkat namanya tu lah… Tapi, saya nak ‘berkenalan’ dengan ayah Emma Maembong. Jangan salah fahammm… Selalu asik dok dengar nama Emma Membong je, teringin juga nak tahu siapa ayahnya yang dikatakan pelukis terkenal negara tu. Ismail Embong dan […]

» Read more

Gambar Diana Danielle dan Farid Kamil berbulan madu di Sydney, Australia

Tak pernah lagi UmmiHanie menjejak kaki ke bumi Australia, tapi pengantin baru dan bakal ibu muda, Diana Danielle dan suaminya Farid Kamil dah pun merasa berbulan madu di Sydney, Australia. Sampai hati tak ajak aiii…. ahaksss~ Ok ke tu Diana travel jauh² di awal kehamilan ni? Jaga diri elok² yer… Apa lagi jom layan gambar bulan madu Diana Danielle dan Farid […]

» Read more

Muzium Berhantu

Kenangan pergi ‘muzium berhantu‘ 3 tahun sudah masih tidak dapat dilupakan. Balik saja ke homestay, Zaid yang ketika itu baru berusia 2-3 bulan asyik menangis tak berhenti². Balik ke rumah Atuk Opah pun masih menangis melalak², tidak seperti normal sampai jiran sebelah yang prihatin hantar air penawar untuk disapukan pada Zaid. Kenapa saya kata muzium tu berhantu? Muzium yang saya […]

» Read more
1 2 3 4