Si Peramah di bulan Ogos ’12

Mengumumkan Top 10 pengomen² blog ummihanie.com . Nama baru, nama lama dan nama yang masih bertahan silih berganti. Terima kasih untuk semua.     Nampaknya kali ini blogger HatiPutera telah merampas takhta carta pengomen yang digondol selama beberapa bulan oleh blogger AkuBioMed. Tahniah diucapkan. :) Cabaran disahut nampaknya. Bukan apa, sekadar memeriahkan dunia blog. Kalau blog tak ada orang datang […]

» Read more

Hanif Idrus Segmen Menerjah

Jemputan dari salah seorang blogger yang rajin meninggalkan komen di blog ini agak sukar untuk diabaikan walaupun kekangan masa menjerut diriku dari beronline lebih lama.. Cewwahhh…  Blogger Hanif Idrus mengadakan segmen menerjah a.k.a. blogwalking dalam bahasa omputeh nyer…Jom join kome, ada masa lagi sampai hujung bulan September yang best ni. Hehee… Bestla sebab bulan ni bulan ‘keramat’ku. :-P Klik sahaja […]

» Read more

Lagi lukisan dari debu kereta… sungguh kreatif

lukisan dari debu kereta

Lagi lukisan dari debu kereta… sungguh kreatif Tahun 2011 saya pernah publish entry tentang lukisan dari debu kereta. Kali ini ada lagi, dan saya rasa pelukisnya adalah orang yang berbeza.     Terhasillah wajah lagenda barat, Marilyn Monroe… Tak kenal? Haihh… kena mengGoogle lah ;) Kalau dah memang berbakat dan kreatif tu, debu kereta pun boleh jadi sebuah lukisan yang […]

» Read more
1 2 3