Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Month: July 2012

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Bedak arab Giveaway

Bulan² Ramadhan ni sempat juga join giveaway. Tapi yang simple² saja sudah… ;) Bedak arab Giveaway ini anjuran kak Lela Lelord. Memang hangat diperkatakan sekarang ni perihal bedak arab kokuryu. Kome penah dengor? Atau dah biasa pakai? Teman tak pernah lagi, tapi kalau ditakdirkan menang GA ni, dapatle bedak arab free yang sangat best dengar…
Read more

Terliur sendiri tengok lampin kain moden ni !

Lampin kain moden (CD) yang comel Waaaahhhh… begitulah teriak hatiku pabila melihat kain lampin moden dalam kedai FB ku sendiri :-P. Serius comel gilerr, rasa nak sebat je sekodi. Over je. Haha… Sebelum tu nak cerita² dulu sikit. Sedar tak sedar dah hampir 6 bulan saya menggunakan kain lampin moden ni secara full time kepada…
Read more

Pengeras untuk urut?

Salam 4 Ramadhan. Dah lama terbuku dalam hati tapi baru hari ni dapat luahkan di sini. Beberapa bulan sudah, encik suami ada panggilkan seorang makcik tukang urut di sebuah kampung. Nak jadikan cerita, makcik tu ialah mak kepada jiran sebelah rumah kami ni tapi jiran tu tak duduk di sini, disewakan saja rumahnya. Badan saya…
Read more

Wordless Wednesday #51: Amalan-amalan yang perlu diperbanyakkan ketika Ramadhan

  Incoming search terms:amalan ramadhan (21)

Si Teruna yang Pemalu

Tajuk bajet hot je. Tapi ini kisah benar. Cewah cewahh… Si teruna yang seorang ni bila di sekolah, macam pijak semut tak mati. Ibarat ada emas dalam mulut. Tapi bila di rumah, becok bukan main bertanya itu dan ini. Itulah dia si teruna Ukasyah kami… Bukan Aqasha ok… ramai orang usik dengan nama retis² tu. Minggu…
Read more