Bedak arab Giveaway

Bulan² Ramadhan ni sempat juga join giveaway. Tapi yang simple² saja sudah… ;) Bedak arab Giveaway ini anjuran kak Lela Lelord. Memang hangat diperkatakan sekarang ni perihal bedak arab kokuryu. Kome penah dengor? Atau dah biasa pakai? Teman tak pernah lagi, tapi kalau ditakdirkan menang GA ni, dapatle bedak arab free yang sangat best dengar ceritanya. Walopun teman ni bukan […]

» Read more

Terliur sendiri tengok lampin kain moden ni !

Lampin kain moden (CD) yang comel Waaaahhhh… begitulah teriak hatiku pabila melihat kain lampin moden dalam kedai FB ku sendiri :-P. Serius comel gilerr, rasa nak sebat je sekodi. Over je. Haha… Sebelum tu nak cerita² dulu sikit. Sedar tak sedar dah hampir 6 bulan saya menggunakan kain lampin moden ni secara full time kepada anakanda ke – 4, Muhammad […]

» Read more
1 2 3 4