Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Month: May 2012

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Wordless Wednesday #40: You cry, I cry, You laugh, I laugh, You jump, I… ?

  p/s: kartun lawak saje ye… jangan buat betul² pulak ! Incoming search terms:gambar kartun persahabatan (47)

Penyu Menangis Giveaway @ Jemari Asmara

Rasa macam dah lama berehat dari join Giveaway dan Contest. Nak anjurkan giveaway pulak masih terasa kelesuan dan tak ready lagilah kekdahnya. Jadi hari ni curi² masa sikit untuk join giveaway dari pemenang Top Referral giveaway tahun baru itu hari, yakni kak Zefa Ibu Yusuf.     Wahhh…. meriah betul hadiah² dari kak Zefa berupa…
Read more

21 Totem Tantra – falsafah kehidupan orang Cina

Apa itu TOTEM TANTRA? Totem tantra ialah kepercayaan orang² Cina yang mengandungi falsafah kehidupan yang murni. ermm… nak tahu lebih lanjut, korang kenalah Google, sebab saya nak share 21 Totem Tantra ni je. Buleh? ;) PERTAMA Bersedekahlah kepada orang lain lebih daripada yang mereka perlukan dan lakukanlah dengan penuh kerelaan. KEDUA Kahwinilah lelaki / wanita…
Read more

Komputer rosak

Di situlah disimpan segala mak nenek gambar dari dalam kamera dan handphone. Di situlah disimpan segala macam ebook berharga dan seumpamanya. Dalam kepala ni macam² benda nak dibuat sekaligus, tup-tup komputer buat hal pula tanpa diduga. Saya dah mula bimbangkan hal ni sejak 3 hari lepas… Ketika sedang melayari internet seperti biasalah, tiba-tiba skrin monitor…
Read more