Penyu Menangis Giveaway @ Jemari Asmara

Rasa macam dah lama berehat dari join Giveaway dan Contest. Nak anjurkan giveaway pulak masih terasa kelesuan dan tak ready lagilah kekdahnya. Jadi hari ni curi² masa sikit untuk join giveaway dari pemenang Top Referral giveaway tahun baru itu hari, yakni kak Zefa Ibu Yusuf.     Wahhh…. meriah betul hadiah² dari kak Zefa berupa ole-ole dari Ganu ni. Saya […]

» Read more

21 Totem Tantra – falsafah kehidupan orang Cina

Apa itu TOTEM TANTRA? Totem tantra ialah kepercayaan orang² Cina yang mengandungi falsafah kehidupan yang murni. ermm… nak tahu lebih lanjut, korang kenalah Google, sebab saya nak share 21 Totem Tantra ni je. Buleh? ;) PERTAMA Bersedekahlah kepada orang lain lebih daripada yang mereka perlukan dan lakukanlah dengan penuh kerelaan. KEDUA Kahwinilah lelaki / wanita yang gemar anda berbicara dengannya, […]

» Read more
1 2 3 5