Cuti panjang sikit

Salam bertemu kembali. Kami cuti panjang sikit weh ;) Bersiaran dari rumah bonda menggunakan notebook kecik molek yang disambungkan dengan broadband SKMM RM25 sebulan tu. Jadilah… dapat juga berSkype dengan encik hasben tersayang nuuun di sana. Waktu di Jepun adalah sejam ke hadapan dari waktu kita. Tak pasti pulak untuk seluruh negara Jepun ke tidak, lupa nak tanya. Let say […]

» Read more

Kembara ke negara matahari terbit

Assalamualaikum, salam sejahtera. Alhamdulillah selsema saya sudah hilang, tapi masih bersisa lagi berat kepala, lenguh badan dan seumpamanya. Walaupun saya tidur awal di malam hari, tapi apabila saya bangun pagi masih terasa berat kepala, itu menandakan badan saya tidak sihat sepenuhnya. Semoga Allah ampunkan dosa dan kurniakan kesihatan yang lebih baik. Amin… New sleek #VWPoloSedan is out with a pricetag […]

» Read more

Ucapan selamat hari lahir buat….

Tahun lepas kan, seseorang ni buat ucapan “Selamat Hari Lahir“ special untuk saya. Bukan sekali, ada dalam 3 kali jugaklah! Terharuuu saya…. Jadi, pada tahun ni, saya akan pastikan ucapan selamat hari lahir untuknya tak termissed ;) Siapakah si dia itu? Saspen je kan… Seorang blogger yang sangat peramah, happy-go-lucky dan manis orangnya… Siapa lagi kalau bukan, cik Ieyla ;) […]

» Read more
1 2 3 5