5 top entri di blog Pro Blogger Denaihati.com

Berikut ialah 5 top entri di blog profesional blogger kita, Denaihati.com juga pemenang Best of the best blog di anugerah MSMW. Gambar Pokok Rasulullah SAW Berteduh  (41,700) Seminar WordPress : Produk Baru Dari Akademi Denaihati (27,100) Insentif tunai untuk setiap trafik ke blog denaihati (3,340) Dua Kopitiam yang ada sijil halal daripada JAKIM (46,400) Semak Saman Trafik Online (63,200)  Terjah blog Denaihati.com untuk plebagai info berkaitan blog, […]

» Read more

Kisah lucu roti pong

Bukan nak ikut² entri Bee, cuma terkenang sumthing dan nak story sikit kisah lucu + menggelikan tentang roti pong ni. Ha pegi google cepat pasal roti ni kalau tak pernah jumpa/makan. Sedap woo… unik sikit rasanya. Sama taste kita ye Bee ;) Saya mula kenal roti pong ni pun masa zaman sekolah menengah. Selalu bila balik dari sekolah tu, mesti […]

» Read more

My Pinky Moments

Dijemput sendiri oleh cekgu GTO via emel… so macam terigau² kalau tak join… hehehhe. Jenuh juga nak memilih the best pic untuk contest My Pinky Moments ni, tapi takpe, saya mencuba dengan gambar ini;   Macam biasa, modelnya Onie (izzah munirah). Berbaju PINK, sedang memotong kek hari jadi ketiganya, juga Patrick Starfish yang berwarna PINK ! ;) DUA gambar je boleh […]

» Read more

Tips hilangkan kahak bayi

Beberapa hari sudah saya ada mention tentang kondisi baby saya, Huzaifah. Agak susah hati si jantung hati mengalami batuk dan kahak yang agak banyak sampai 6 kali pergi sedut gas nebulizer, pun masih tak pulih² lagi. Alhamdulillah, kondisi terkini sudah semakin elok. Walaupun kahaknya masih belum hilang sepenuhnya, tapi taklah sampai berombak² dadanya bernafas. Kesian kan baby kecik² gitu dah […]

» Read more
1 2 3 7