Awan Nano punya maksud tersirat

Hari ni kecoh satu Malaysia tentang kemenangan lagu Awan Nano nyanyian Hafiz AF tu kan ? Malas pulak nak buat liputan hangit di sini. Hehe … Saya aim Sedetik Lebih yang menang AJL 26 , tapi tersasar pula … at least tekaan saya untuk Beribu Sesalan tu mengenalah sikit walaupun setakat tempat kedua. Jadilah … :p Dan mungkin ada yang […]

» Read more

Baby adalah penawar stress

Anak pun dah 5 orang sekarang ni so dah masuk fasa baru kehidupanlah kiranya . Setiap perkara yang baru tu mesti akan ambil masa untuk penyesuaian diri , betul tak ? Alhamdulillah proses itu tak ambil masa yang begitu panjang , mungkin sebelum habis berpantang itu hari sudah semakin serasi dengan fasa baru ini . Best apa dapat baby baru […]

» Read more

Pengalaman kena denda di Sekolah

Semua orang pernah merasa zaman persekolahan , tak kiralah sekolah rendah atau sekolah menengah. Biasanya kedua-dua zaman tu semestinya sudah kita lalui. Bercerita tentang pengalaman kena denda di sekolah ni , saya rasa memang tipulah kalau tak pernah kena.Betul tak ? ;) Saya bersekolah di sekolah agama private dari sekolah rendah hinggalah ke sekolah menengah. Masa sekolah rendah dulu , […]

» Read more
1 2 3 7