Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Month: December 2011

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Tips membuat pengunjung blog rasa dihargai

Sudah pasti akan terbit sekelumit rasa untuk dihargai selaku pengunjung merangkap pembaca blog walaupun kita tak pernah meminta sebegitu , bukan ? ;) Jangan bohong … Kita manusia punya perasaan.Cewah ! Ok di sini saya nak share sedikit TIPS untuk membuat pembaca/pengunjung blog kita rasa dihargai kehadiran mereka … ala² slogan kosmetik Loreal pula ……
Read more

Segmen review blog Kiz Garden

  Segmen review blog orang lain oleh saya belum pun habis , apa kata saya minta orang lain pula review blog saya pulak … yakni dari Kiz Garden ~   Ok untuk makluman Kiz Garden , link anda saya letak di laman bloglist ye …

Minggu yang sukar …

Adat hidup di dunia ni kan … sekejap senang , sekejap susah . Sekejap bahagia , sekejap derita. Tapi encik hasben selalu sebuat kata² ni ; “Dunia ni tak ada yang susahnya nak dibandingkan dengan masalah yg lebih besar lagi hebat selepas mati nanti” . Betul jugak tu,saya pun pernah dengar … masalah di dunia…
Read more

Promo episod terakhir Boboiboy 25 Disember 2011

  Pejam celik pejam celik dah nak sampai ke penghujung siaran musim pertama kartun animasi Boboiboy yang kian mendapat tempat di hati rakyat Malaysia dan antarabangsa ini. Tanpa membuang masa , jom saksikan video promo episod akhir Boboiboy pada 25 Disember 2011 ;     Amacam ? Ada saspens tak ? Dan … ada boboiboy…
Read more

Kerianganmu kebahagiaanku

  Jemput kawan² semua bantu/support saya dengan klik² SHARING BUTTONS di blog Kakyong.com untuk entri ini di sini => Entri Ummi Hanie : Keriangan anak-anak kebahagiaan Ummi Hanie . Bukan di entry ini yer… TQSM !!!   Amaran : Entri ini penuh dengan gambar kanak² riang  :) Indahnya hidup berumahtangga apabila dikurniakan anak² yang sihat. Semua pasangan idamkan…
Read more