Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Month: November 2011

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Segmen rerama berterbangan

Selaku rakan blogger Kakyong yang setia (cewahhh ..) , maka terhasillah entri untuk segmen rerama berterbangan ni walaupun dalam kondisi ketandusan idea dan kekurengan mood :p Blogging ni sebenarnya mengajar banyak perkara juga bagi saya . Daripada tak reti banyak benda teknikal berkaitan komputer dan internet , la ni dah jadi mahirlah sedikit demi sedikit…
Read more

Wordless Wednesday #12: Pendrive aiskrim Cornetto special edition – Comel !

  Incoming search terms:pendrive comel (56)gambar pendrive (12)

‘Kuasa’ aura tangan seorang wanita

Aduhai entah kenapa hilang fokus pula beberapa hari ini , maksud saya dalam penghasilan entri blog . Ahahaha ~ saya bukannya tak online – Facebook , emel , balas komen , baca entri kengkawan , tinggalkan komen ,  etc … Cuma stuck tang nak publish entri saje sebab dok ralit dengan yang lain² tu .…
Read more

anuar zain sedetik lebih lagu terbaik aim 18

Sudah rezeki Anuar Zain …

  Hai betullah kata pepatah … kalau sudah rezeki , takkan ke mana . Begitulah halnya dengan penyanyi popular lelaki yang seorang ini , Anuar Zain . Lagu hit beliau “Sedetik Lebih” telah mengambil alih gelaran Lagu Terbaik AIM 18 yang sebelum ini dipegang oleh lagu “Penakut” nyanyian Yuna . Ya , sedikit kontroversi di…
Read more

Bantu penuhi impian teman …

  Wow memang hangat juga bahana contest nan satu ni , anjuran blog Denaihati yang top tu.  Contest Gadget Impian nama diberi . Jadi,dah sah-sah ada kaitan dengan gadget² lah kan ? Ramai di kalangan rakan bloggers yang juga merangkap pembebel terhebat di blog ini yang menyertainya . Saya jugak yang termissed sebab terlewat sikit…
Read more