Segmen rerama berterbangan

Selaku rakan blogger Kakyong yang setia (cewahhh ..) , maka terhasillah entri untuk segmen rerama berterbangan ni walaupun dalam kondisi ketandusan idea dan kekurengan mood :p Blogging ni sebenarnya mengajar banyak perkara juga bagi saya . Daripada tak reti banyak benda teknikal berkaitan komputer dan internet , la ni dah jadi mahirlah sedikit demi sedikit ;) Dapat juga ramai kawan-kawan […]

» Read more

‘Kuasa’ aura tangan seorang wanita

Aduhai entah kenapa hilang fokus pula beberapa hari ini , maksud saya dalam penghasilan entri blog . Ahahaha ~ saya bukannya tak online – Facebook , emel , balas komen , baca entri kengkawan , tinggalkan komen ,  etc … Cuma stuck tang nak publish entri saje sebab dok ralit dengan yang lain² tu . Dok dahulukan yang lain jer […]

» Read more

Sudah rezeki Anuar Zain …

anuar zain sedetik lebih lagu terbaik aim 18

  Hai betullah kata pepatah … kalau sudah rezeki , takkan ke mana . Begitulah halnya dengan penyanyi popular lelaki yang seorang ini , Anuar Zain . Lagu hit beliau “Sedetik Lebih” telah mengambil alih gelaran Lagu Terbaik AIM 18 yang sebelum ini dipegang oleh lagu “Penakut” nyanyian Yuna . Ya , sedikit kontroversi di situ … tapi malas saya […]

» Read more
1 2 3 6