Herba Maharani Percuma

”Sertai Giveaway Herba Maharani Puanbee & Ayujamal Hanya dengan 3 langkah mudah”. Nak upload gambar herba maharani tapi ada masalah error tu tak habis² …. Tak apalah , leh edit kemudian . Herba Maharani memang KHAS untuk kaum WANITA sahaja ye , kaum lelaki main jauh-jauh sikit…. tihihihi … just joking ~ Kaum lelaki boleh ambik tau jugak bagi pihak […]

» Read more

Makan-makan @ Pizza Hut

Pada hari yang sama encik hasben dijamu dgn pizza selepas meeting di ofis beliau , maka dipelawanya saya makan pizza di restoran Pizza Hut di pekan Parit Buntar pada sebelah petangnya … yelah , takut lak mak buyung ni termengidam pulak kan …. Tapi mak buyung ni ala² jual mahal lak … katanya tak teringin lagi buat masa itu … […]

» Read more

Segmen ditutup …

  Salam Isnin yang ceria … (ceriakah ??? :p) Staright to the Ampang point yeah . Memandangkan tiada lagi yang nak join segmen “kenapa nickname saya begini?” , makanya saya memutuskan untuk menutupnya pada hari ini , berkuatkuasa pada jam 6 petang … Penyertaan sebelum waktu itu saja akan diterima .   Walaupun segmen ini tak semeriah mana , tapi […]

» Read more

“Ampun Tuanku” diubah kepada “Allahuakbar”

  SEJAK dimasyhurkan sebagai Sultan Kelantan yang ke-29 pada 13 September 2010, inilah buat pertama kalinya Sultan Muhammad V memberikan wawancara khas kepada para wartawan media cetak dan media elektronik.   Wawancara khas itu telah berlangsung di Istana Negeri, Kubang Kerian, Kota Baru pada Rabu, 4 Mei 2011 pada lebih kurang jam 5.30 petang dalam suasana penuh protokol tetapi tetap […]

» Read more
1 2 3 4