Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Month: May 2011

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Watak animasi BoboiBoy pilihan kami

Salam Jumaat yang barakah . Masih lagi dengan entri santai-santai tapi sensasi …. :) Selepas animasi Upin & Ipin berjaya menakluki hati kanak-kanak , malahan orang dewasa juga ;) , kini animasi BoboiBoy pula mengambilalih posisi . Memang sedang hangat di pasaran lah !  ;) Terbaekkkkk …. Tak tahan tengok kecomelan Yaya tu … :)…
Read more

Port baru untuk anak-anak berekreasi

Salam bahagia . Diharap semuanya sihat belaka . Dah penat buat entri review , petang-petang ni perut pun dah kenyang , kita buat entri santai-santai jer . Layan pics ye kome . Dah lama nak story-mory pasal anak-anak tapi asik tertangguh aje . Karang sendiri menyesal tak rakamkan perkembangan anak-anak . Sape yang susah ?…
Read more

Sedap sangat ke makan sushi ?

  Salam sejahtera , Assalamualaikum . Sehat ? Dah makan ? Haaa … cakap pasal makan ni , sebenornye ada kaitan le juge … Kali ni nak gebang pasal SUSHI . Rasanya semua orang dah tahu negara asal makanan ni , betul tak ? Yeah , of coz lahhh dari negara Jepun . Konnichiwa !…
Read more

Senarai blog yang bakal direview

  Salam hormat . InsyaAllah , saat untuk blog reviewing bakal tiba tidak lama lagi . Banner udah pun siap … tihihih … semangat ! ;)     Pssttt … kalau ada yg perasan  @ tajam mata , banner ini adalah banner “kitar semula” …. :p  Jimat tau . Hiksss ~   Ini ialah list…
Read more

Mimpi anak yang telah meninggal datang dengan berjubah putih

  Salam bahagia dan Assalamualaikum . Semalam agak suntuk untuk saya membuat sebarang posting , mood pun kureng . Oleh itu malam saya tidur awal , hasilnya taklah pening-pening kepala dan lesu yang melampau bila bangun pagi . ;) Alhamdulillah .   Oh ya . Saya memang ketinggalan buat liputan tentang tragedi tanah runtuh rumah/madrasah…
Read more