Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Month: March 2011

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

23 kids and still counting !

Salam ceria selalu …. oh tiada lagi blogging di pagi hari (setakat ni ler )… dah petang2 baru ngadap lappy . Kalo rajin , malam pun sambung lagi , kalo rasa nak tido awal dan layan TV jer , bolayan lah sang lappy ini … badan pun nak dijaga juge kan ? Ngadap blog petang2…
Read more

Ada berani ?? ;)

Salam bahagia lagi cerias semua !! Anybody miss me ? Owh perasann …. :p Blog sudah mula naik bersawang walaupun keadaan internet sentiasa baik , takde masalah alhamdulillah cume empunya badan yang kehilangan sedikit mood untuk menghadap blog buat beberapa hari . Itu normal lah untuk seorang manusia kan ? Kalau robot mungkin konsisten je…
Read more

Betulke bedak talkum berbahaya ??

  Bagi Hanie ruang masa untuk buat kajian sikit dan inform back later k …. Korang pun buatlah jugak , boleh kita compilekan ! ;) Thanxxx ….. Incoming search terms:bedak yang sesuai untuk bayi (33)bedak aiken (31)bedak talkum yang selamat (24)bedak aiken untuk bayi (13)

Bling , Bling !

Salam ceria semua . Mode bahagia + bling2 sedang berlangsung sikit walaupun ini adalah scheduled entry . Dalam beberapa hari ni saya pulang ke kampung halaman , di rumah mak saya tu susah nak dapat signal WiFi maka patah kakilah saya dibuatnye …. kalau takde entri / scheduled entri tu , paham2 jelah yea ……
Read more

Maher Zain dah jadi ayah

Salam ceria , semoga kalian dan diri ni sihat2 belaka . Cuma sakit di perut ni tengah meneman di malam hari … :( Macam biasa , online je automatik terbuka Facebook . Nama pun dah homepage kan … :p Terbaca status terkini dari Maher Zain sendiri yang berbunyi begini ; ” Alhamdolillah, I’m a father…
Read more