Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Month: February 2011

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Saya mahu aura dari blog MySuperkids

Wahaha … over acting ke tajuk entri ? Maybe not really … ;) Saya mahu aura dari blog MySuperkids ! Well , you know … Blog popular kelolaan Mommy Lyna – MySuperkids –  blogger mana yang tak kenal kan ? Bukan nak membodek yer but it’s a fact i think ;) . Sejujurnya ye ……
Read more

Bloglist Anastasyea Bulan Mac 2011

Anastasyea yang semakin feymes dalam donia blogging sedang bukak bloglist . So Hanie tengah free ni nak join le jugak … ;)   Klik saje banner untuk sama2 join yer … Syarat2nya mudah saja ;) .   p.s : Saya akan wujudkan kembali bloglist KHAS bernama “Bloggerz Tegar” dan link Anastasyea akan dimasukkan di situ…
Read more

[TIPS] : Memaniskan limau yang masam

Selamat hari-hari semua … ;p Memandangkan demam limau CNY (Chinese New Year) belum habes lagi , dan stok limau masih banyak berkotak-kotak di pasaraya berdekatan , maka kami telah membeli sekotak limau untuk berkenduri limau di rumah . Tee … hee .. hee … ;p Rupe-rupenye limau yang masam itu boleh dimaniskan mengikut kaedah tertentu…
Read more

[Hukum] : Bersalam dan Mencium Tangan

Kawan-kawan readers sejati sekalian , jom kita berilmiah sikit … :) Jgn bosan ye ? ;p Kita akan membahagikan topik  ini kepada beberapa bahagian: 1. Hukum berjabat tangan/bersalam 2. Hukum mencium tangan 3. Hukum membongkokkan badan 4. Hukum bersujud kepada selain Allah 5. Rumusan   1. Hukum berjabat tangan/bersalam   Rasulullah s.a.w. bersabda: Abu Qatadah…
Read more

Best juga kalau dapat mainan ladang-ladang tu ;)

Maklum sajalah , anak saya tengah kecik2 ni , meriah dunia . Tambah meriah bila ada mainan yang dapat menceriakan hidup mereka . Mood nak join GA / Contest pun sedang beransur-ansur mari , jadi saya join GA akak Tini yang nak bagi hadiah toy ladang2 , “John Deere Big Red Barn Playset ”  ni . Best…
Read more