Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Month: December 2010

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Contest dah nak tamat … cepat …cepat…join ..domain baru mungkin menjadi milik anda !

 Rebutlah peluang menangi DOMAIN PERCUMA selama 2 tahun.Klik!  Assalamualaikum . Ini dalam mode : Tergesa-gesa dan bersiaran dari “tuuuutttt” .p . Biasanya menaip entri m’gunakan lappy tetapi kali ini menggunakan PC . Sungguh kekok ok , but i don’t care , nak update gak sikit memandangkan contest ku ‘di sana’ dah nak tamat tengah malam…
Read more

Keputusan kemasukan MRSM 2011

Harap bersabar ya adik-adik yang sudah apply permohonan dan menduduki exam kemasukan ke MRSM bagi Tingkatan 1 dan Tingkatan 4 . Saingan untuk masuk ke MRSM ini memanglah sengit . Adik ipar saya sendiri merupakan batch terakhir yang menduduki Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM) di salah satu cawangan MRSM di Malaysia untuk Tingkatan 1 . Daripada…
Read more

I just hate copycats ! | Copy dan plagiat itu sama ke ?

Tweet Mak aih tajok dahle speaking separa london , panas lak tuh . Haha bukan ape … sesekala kita perlu mengekspresikan diri . Macam nama lama blog ni dulu ; Ekspresi [Dot] Com . Auwww … ~ Siapa yang tak mencik sama copycats kan ? Kecuali artis2 la kt , lagi bangga kot kalau peminat2…
Read more

Menu : Asam Pedas Ikan Pari

Tweet As salam everybody . Sejak dari pagi dah sibuk2 di dapur untuk menyambut kedatangan parents dari kampung halaman . Many many thanx to dearest husband sebab banyakk menolong wife mu ini ! Tabik spring ahhh … abg memang cekap buat kerja2 rumah dan dapur … Hurm sape kata lelaki tak pandai buat house chores…
Read more

Rezeki menang Giveaway . Mr.Random sayangkan saya kali ini … rasa nak lompat bintang buleh ? ;p

Tweet  Rebutlah peluang menangi DOMAIN PERCUMA selama 2 tahun.Klik!  Sekadar catatan ringkas saja untuk malam ini (tajuk saja panjang tak hengat ;p) . Betullah kata pepatah lebih kurang begini ; jika hendak berjaya mengail banyak ikan , pasanglah umpan banyak-banyak supaya lebih banyak peluang umpan mengena . Setuju ? So… apa kaitannya pepatah tu ?…
Read more