Tutorial : Buat Blockquote Cun (untuk blogspot)

Tweet Sebelum saya terlupa sekali lagi dari mana saya daptkan tutorial membuat blockquote seperti contoh di bawah ini , baik saya buat entry ni siap2 . Saya ambil dari blog Hakimfaridzul.com . Mintak halal ye … ;) Sebelum ni dah ada buat versi PINK punye dan Kakyong pun  ada tanya macammana nak buat kan … So inilah tutorial nya …. Pergi […]

» Read more

Akibat bertandang ke ‘Istana Kayangan’

 Jangan tak tau , saya pernah menjejakkan kaki ke ‘Istana Kayangan’ .Memang gah betul ‘istana’ tu , seram pun ade …. -_^Sampaikan saya berulang kali sebut pd suami saya ; ” Abang , ‘istana’ ni kalo buat penggambaran cerite antu pontianak mesti best kan …” Erk ! Cabulnye mulut ni … hihikss … ;pItulah akibat terlalu minat tengok citer2 bergenre seram …  Berbalik pada “Istana Kayangan” . Maksud […]

» Read more

Bila Angelina Jolie pakai selendang & Cerita Banjir

  Sejuk ati tengok minah ni pakai selendang .Moga2 dapat hidayahNYA suatu hari nanti … Gambar2 ini adalah semasa Angelina melawat dan menghulurkan bantuan buat mangsa banjir besar di Pakistan yg banyak mengorbankan nyawa baru2 ini …Angelina mmg seorang artis berjiwa rakyat dan penyayang . :)         Minat ka sama ini Jolie ? ;) Ini sedikit sebanyak info berkaitan banjir besar di Pakistan […]

» Read more