Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Month: December 2009

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

TOP COMMENTATOR’S RESULT !!!

Bismillahirrahmanirrahim ……… Dengan ini saya selaku pemegang mohor2 diraja mengumumkan .. ewah !! Saja bagi saspen lebey sikittt … Mintak maaf banyak2 , seperti yg Hanie risaukan , internet connection adalah agak slow malam ini , so that’s why Hanie tak dapat nak capture printscreen ni tepat2 pada jam 11:59 PM . Walaubagaimanapun , syukur…
Read more

TOP COMMENTATOR CONTEST

Ya , Ummi Hanie akhirnya menganjurkan sebuah contest buat julung2 kalinya . Contestnya amatlah mudah . Anda hanya perlu komen , komen dan komen sebanyak mungkin untuk merangkul kejuaraan pingat Top Commentator blog [Ekspresi] Dot Com bagi bulan Disember ’09 . Mungkin juga menyambut ulangtahun kedua yg bakal menyusul Januari 2010 nanti ? Maaflah kerana…
Read more

UPDATE 5 (FINALE) : Top Commentator Contest

Bismillahirrahmanirrahim ……… Salam semua . Sihat2 ya ? Alhamdulillah … Saya dan anak2 serta encik hubby pun sihat2 belaka . Maaf update finale ni agak lewat sikit , maklum je lah faktor kekangan masa dan anak2 kecik ni . Saya dah draft dari siang tadi tapi malam ni jugak baru saya dapat publish . Takpelah…
Read more

UPDATE 4 : Top Commentator Contest

Bismillahirrahmanirrahim . Maybe ni update kedua terakhir sebelum keluar result ye . FIRST of all saya mintak maaf sebab tersalah eja “commenter” tuh . Sepatutnya ” COMMENTATOR” . Betul tak ??? Sebenarnya sebelum2 ni saya eja sebegitu tapi saya ternampak ada blogger yg eja “commenter” maka saya terkonfius sebentar . Hahaha lawak betul , contest…
Read more

Kakak dah habis IQRA’ … :)

Bismillahirrahmanirrahim . Sebagai seorang ummi , melihat perkembangan yang baik pada diri anak-anak merupakan suatu kebanggaan dan kepuasan yang tidak terkata . Tiada ibubapa yang mahu melihat anak2 mereka terkandas dalam pelajaran . Pun begitu , agama harus , malah WAJIB dititikberatkan sedari kecil lagi . Bak kata pepatah , melentur buluh biarlah dari rebungnya…
Read more