Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Month: August 2009

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Me n Family Apart Again . . .

Sound sedih tak tajuk entri nih ? Well well welll . . saya taklah sesedih mana , cume feeling terusik sedikit tengok drama Cerekarama TV3 malam ni . ” Bukan Bidadari “ . . . Lakonan Umie Aida dan Fahrin Ahmad . Memang mantoppp . . Perluke saya story kat u all ? No need…
Read more

Persiapan Minggu ke-37

Minggu ke-37 dah ye . Apekebendanya ? Tempoh kehamilan saya lah.. kalau ikut Islam, 9 bulan 10 hari dah boleh bersalin. Hari ni genap minggu ke-37 dan 1 hari ( 9 bulan 8 hari ), makanya tinggal lagi 2 hari lg utk Hanie meletoppp kalau ikut tempoh dlm Islam. Kalo ikut tarikh doktor, 21 hari…
Read more

Doa Ijtima’ Maulana Saad

Doa Ijtima’ oleh Maulana Saad Assalamualaikum ! Ok , straight to the point , malam yg syahdu ni pula Hanie nak share dgn u all semua satu doa yg panjang. Doa Penutup Ijtimak di Nilai baru2 ni oleh Maulana Saad dari India . Walaupun dtg dari India, beliau sebenarnya berketurunan Arab.   Jadi marilah sama2 kita…
Read more