Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Month: June 2009

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Matinya seorang Pop Star

Innalillah . . MJ atau Michael Jackson atau Mikaeel (nama Islamnya) meninggal dunia hari ni akibat sakit jantung. Hanie taknak ulas panjang2 sbb ramai blogger dah ulas ttg perkara ni. Hanie round2 tadi mmg banyak dah baca kisah kematian MJ ni. Tapi first skali Hanie bace via Yahoo sbb tu default web kat lappy cik…
Read more

5 Don’ts When You Are Sleeping

5 Perkara yang JANGAN dibuat ketika TIDUR   1) DON’T SLEEP WITH WATCH Watches can emit a certain level of radioactivity. Though small, but if you wear your watch to bed for a long time, it might have adverse effects on your health. * jam pun boleh bikin sakit wooo . . . 2) DON’T…
Read more

Selamat Hari Lahir SUAMIKU

    Selamat hari lahir SUAMIKU yg tercinta , Dr. Mohd Azmier Ahmad yg dilahirkan tanggal 17 Jun 31 tahun yg lalu . Wah abg dah tahun ke-2 gune angka 3 kat depan yer . Takper , org laki lambat makan tua . . . Kan kan kannnn . . . Mase kite kawen dulu…
Read more