Alahai…Madah Cinta ler pulakkk…

“Bahagie nye dapat pakwe macam die…” Saya suka tengok jari awek saya… Cantik betul… Sungguh! Sampai takut nak pegang… Bukan takut patah… Tapi takut nanti jari kitorang tak boleh tolong each other Di satu hari yang giler forever depan yang maha Esa… Saya suka tengok rambut awek saya… Cantik betol… Sungguh! Sebab tu saya belikan tudung… Bukan sebab jeles orang […]

» Read more