Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

14 lagu yang berjaya masuk AJL 25

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

14 lagu yang berjaya masuk AJL 25

 

Erm sebenaunye saya bukanlah amik port sangat pun bab sape nak masuk AJL ke , masuk ABP ke , masuk bertanding kerusi parlimen ke … takde takde saya tak berapa kisah pun . Cuma ini sekadar suka-suki sajer … tengok Muzik-muzik pun idak … Saya jarang menonton TV , kecuali rancangan2 yg memang saya gemari . Perkembangan muzik tanahair maupun luar negara pun sekadar tau begitu2 saje …
Katanye daripada 30 buah lagu yg bertanding , hanya 14 lagu saja yang berjaya masuk final AJL 25 . Apakah lagu2 itu dan siapah penyanyi2nya ? Mohhh kite intai ;

Faizal Tahir – Hanyut
Shahir – Kebahagiaan Dalam Perpisahan
Hafiz – Noktah Cinta
Meet Uncle Hussain – Drama King
AdiraKu Ada Kamu
Yuna Cinta Sempurna
A.P.I – Pelita
Tomok – Berlari
Black – Sofea Jane
Hujan – Mencari Konklusi
Faizal Tahir – Selamat Malam
Bunkface – Extravaganza
Stacy Jahat
Anna RaffaliTolong Ingatkan Aku

 

Hanya 4 ‘kuntum bunga’ saja di situ dikelilingi 10 ekor ‘lebah’ . Siapakah yg bakal menjadi juara AJL 25 ?
Dalam list tu , ada satu yg buat saya keliru sikit . Black – Sofea Jane . Siapa yang nyanyi ye ? Sofea Jane ke Black Mentor ? Ouhh … Black la yang nyanyi … Sofea Jane berlakon saja …. ;)
Hurm , Faizal Tahir bolot sampai dua pencalonan nooo …. ! Saya prefer lagu Hanyut kot – soundtrack drama Ahmad Durrah kan kan kan ? ;) Lagu satu lagi tu tak berapa familiar .


 

 

U all agak-agak laa … sape laaa agaknye yang menang kali ni ye ?

Sumber : Mangga Online


Ummi Hanie

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *